adatuna Kızlar bebeğin ilk hareketlerini tam nerede hissettiniz? Göbek deliğinin oralar mı kasıklar mı?
Zehross03 adatuna alla allaa ben başka bişeymi hissediyorum acaba 🤣🤣 hiç kasığımda olmuyo hep göbek deliğimin etrafında hissediyorum 19. Hafta gaz falanmı acaba hissettiğim
Zehross03 adatuna herkes kasıkta hissediyor ona şaşırdım benim hep sol taraf göbek deliğimin orda bişeyler oluyo anlayamıyorum uştrasondada ayakları vardı orda sanırım
EU__1718 adatuna kasıkta kalp atışı gibi pıt pıt etti ama hareket olarak göbek deliğimin altında kaydığını hissettim 17’nin sonuna doğruydu 😍
Burnumageliyoduslkmsn Göbek deliğinin hemen yanında sanki bı yerini Yasladı aşağı doğru kaydı bida yukarı çıktı 3 saniyelik hissettim ilk hissetmemi🥲
adatuna Burnumageliyoduslkmsn ben sadece sol kasıkta hissediyorum ama çok azcık yani 19.haftadayım herhalde bebektir diye düşünüyorum
Zehross03 Hernasipvaktineesirdir evet erkek ultrasonda nerdeyse 21 haftalık görünüyor hala hissedemiyorum net gaz gibi bi hareket oluyoz ama gurultu geliyo karnımdan gaz diyorum öyle olunca :(
Burnumageliyoduslkmsn adatuna bence 18den sonra normal olabilir de olmayabilir de geçen biri post açtı 8 haftalığım bebeğim ayağını pıt pıt attırıyor diye herkes yok falan demiş biride yazmiski anneler her zaman hisseder 12 haftalığım bı aşağı bı yukarı gidiyor o yüzden seninkisi çok normal seninkisi büyüdü artık sjzjshhds