Beyazeller Ben çiğ soğan yiyemiyorum mesela hemen yanma oluyor . Biber dolması yapmıştım o da yaktı . Bazen hiç ummadık şeylerde yakıyor . Ne zormuş bu gebelik 😔
Semanur0902 Beyazeller her şey yakıyor midemi ama en çok üzüldüğüm ceviz ve patlıcanın yakması. İkisininde aşığıyım çünkü 🥹
Sevalinkaa Daisy0000 biber salçası denediniz mi? Reflüsü olanlara domates ve salçası yaramıyor çünkü bir de mideniz yandığı zaman şekersiz Falım sakız çiğniyorum Ben mesela siz de deneyebilirsiniz
Daisy0000 Sevalinkaa Domates biber karışık olan salçadan kullanıyordum canım. Sade biber salçasını denemedim ama bi deneyim,teşekkür ederim 🌺
Beyazeller Semanur0902 Ceviz beni önceleri fışkırtarak kusturuyordu 😩Allaha şükür şimdi yapmıyor bişey
Kbr-23 Limonata baharatlı yemekler salçalı yemekler portakal mandalina soğan sarımsak domates gibi gibi çok şey var herşey yakıyor yani🙄
sevaldqn1 Beyazeller resmen hersey yakıyor midemi.. bu durum perişan ediyor ama hepsini severek yiyorum midemin yanmasını da bir güzel çekiyorum kendime dur diyemeyip..🥹