busracik_35 Merhaba hanımlar, Yarın sabah yatışım yapılacak ve suni sancı ile doğumu başlatacaklar lütfen dua edin bana bebeğime sağsalim kavuşayım bende buradaki tüm hamile arkadaşlara dua edicem hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Seyda2676 busracik_35 Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın sağlık sıhhatle evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Tubazeynep busracik_35 Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin insaAllah canım tek avazda bir çırpıda gelir insaAllah Küçük prenses 🤲
PrensesAnnesi- Rabbim sağlıklı sıhhatli ahlaklı vatana millete hayırlı evlat versin sağlıkla kavuşun size bağışlasın Rabbim inşallah 💐
PrensesAnnesi- busracik_35 rahat ol canım bebiş nasıl gelmek isterse öyle gelir benim bu 2. Gebeliğim gayet sakin ve kontrollü gitmeye çalışıyorum ilkindeki gibi diken üstünde değilim elhamdülillah
busracik_35 Yarın 40+5 olcam ama ne sancım ne ağrım hiçbirşeyim yok gelmeye niyeti yok bizim kızın yarın suni sancıyla deniycem işte Suni sancı da çok kötü diyorlar ya keşke kendim sancım gelseydi 😞
busracik_35 Lütfen dua edin çok korkuyorum yatışım yapıldı alttan bir fitil verdiler açılmamı sağlıyormuş, kolay hızlı bir şekilde doğum yapabileyim lütfen 🙏🏻