Brisii Kızlar hamileyken çamaşır suyu kullanıyormusunuz az önce banyoyu ovdum burnumda kokusu kaldı resmen :( pişmannoldum
Tatlicilek Brisii sakın yapma bi daha. Cok zararlı normal insana bile zararlı o koku. Esin yapsın temizlikçi tut bilmiyorum başka çözüm bulmalısın
Ozge56 Brisii daha yeni banyoyu yıkadım çamaşır suyuyla ama çok yoğun kullanmiyorum birde kapısını açık şekilde ev havandiriken yani yaşamadım öyle burnuma falan. Yogurt yada süt iç dışarıda dur hava al bol bol
Sevgi56 Brisii ilk üç ay bebeğin organları oluştuğu için ağır kokulara maruz kalmamayı tavsiye ediyor doktorlar.
Kmelike1408 Brisii dozunu kaçırmadığın sürece bi. Sıkıntı olmaz canim ben bulaşıklarimda da tuvalet banyoda da mutlaka hergun az az kullanirim iki hamileligimde de bi. Sorun. Olmadi ama siz yinede dikkat edin ayran flan için
Busra98712 Bende merak ediyorum bunu o gün bende tuvaleti ovdum çok kötü oldum yaa üzüldüm de sonradan 🤦♀️
Brisii Tatlicilek kımseden fayda yok allah korusun yavrumu 7 aydır öyle böyle ev gidiyo kımse bısey yapmadı
Sevgi56 Brisii bence endişe etme, yinede dikkat et tabi. Genel olarak sağlığa zararlı o tarz ağır kokular
Hilal2 Bingo kullan eldiven maske tak ben öyle yapıyorum geçen bitmişti domestos kullancım bayılacaktım bingo hafif hiç yoksa