• Öneri
  • Tereyagı mı margarin mi?

Kızlar merhaba😄 yeni yeni tatlılar yapmaya başladım 10 kez kek yaptım, şimdi kurabiyeler yapmak istiyorum. Sizce tereyagı mı kullanmalıyım yoksa margarin mi? Margarin kullanmak zararlı mı? Siz nasıl yapıyorsunuz acaba?

mikaa margarin bence cok cok zararli bisey benim tavsiyem kesinlikle tereyagi kullanin. Birde kurabiyelerinize 1tatli kasigi sirke koyarsaniz kıyır kıyır daha lezzetli olur.

• [silindi]

mikaa margarin tabiiki zararli neyden yapildigi belli degil yag bile degil. tereyagi da bulabilirseniz ev yapimi olsun

mikaa tereyağ daha iyi tabiki. Ben margarinle yaptım ama tereyağı fiyati malum🤭 sıvıyağ ile yapılan güzel kurabiyeler de var bu arada YouTube da

mikaa tereyağını ben sevmiyorum şahsen çocuğuma da kurabiye yedirmemişim için kendimize hep margarinden yaparım . Tereyağı kokuyor bana 🥲

mikaa tereyağı kesimlikle margarin ile plastik arasında 1 atom fark var öyle zararlı bi yağ. Ki tereyağlı kurabiyeler mis gibi lezzetli olur☺️ margarini çıkartmaya çalışın hayatınızdan çok zararlı.

mikaa margarin çok çok zararlı damar tıkanıklığı ve daha bir çok seye sebep canım benim annem asla eve almazdı ben de hiç kullanmam,tereyağı en iyisi hazır tereyağları kokabiliyor ama çevreye sorup köyden yapan biri varsa temin edebilsen temiz birinden çok güzel olur,benim kayınvalidem kendi yapıyor çok güzel asla koku vs olmaz