Elanin_annesi ilknurbzkrtt-58 hayır bence öyle yapmayın bana sorarsanız.. ovulasyon testi yaparken neye dikkat ediyosanız ona göre yapın bence..
Egelikiz ilknurbzkrtt-58 Yok canim Sabah ilk idrarla gebelik testi yapiliyo ovulasyon testi ikinci idrarla Ben mesela hep 14 14:30 da yaptim iki Saat sivi almadan 😉
ayminaninannesi Egelikiz anladım canım sağol test var da yapmaya korkuyorum 2.cocuk düşünüyoruz da inşallah hayırlısı ile gelir sağol sabah ilk idrarla yapicam heyecan yaptim😊
Egelikiz ayminaninannesi Süper yarin Sabah ilk idrarla yaparsin canim buraya insaAllah hamileyiiimm diye Post atarsin Hayirli haberlerle gel InsaAllah 🤲🏻❤️❤️🥰
Elanin_annesi ayminaninannesi reglinize kaç gün var. Ve öncesinde silikti dimi. Eğer öyleyse büyük ihtimal gebe olabilirsiniz
ayminaninannesi Elanin_annesi mayıs 16 da adet gunum yenice akintim.basladi karnımda ara ara batmalar kasılmalar kasik agrisi var test yapmaya korkuyorum emin olamadım
Egelikiz ayminaninannesi Yumurtlama takibi yaptin mi canim yumurtlamada olabilir belki 😍Sen bi Sabah dene bakalim InsaAllah gebeliktir 🤲🏻❤️❤️
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sunaya ilk başta bende bilmiyordum öğrenince şimdi yardımcı oluyorum aynı şekilde 🤭
Egelikiz ayminaninannesi Ne demek güzelim Aminnn canım hayırlı haberlerini beklicem insaAllah sabah testtede çift çizgiyi görürsün 🤲🏻❤️❤️🥰
Koalammm ilknurbzkrtt-58 bende adetime iki gün Kala ovülasyonla öğrendim çift çizgydi kopkoyu şuan 24 haftalığız 🐣 Bence simdiden hayırlı olsun 🥰 gebelik testi varsa yap çıkar canım
Laliinnvanilya ilknurbzkrtt-58 canım pik göstermesi lazımdı gebelik değeri için yani diğeri kadar koyu hatta daha koyu olursa gebelik olur biliyorum ben gebeliğmi öyle öğrenmiştim bu bildiğimiz silik çıkmıiş yani normal görünüyor ümidini kırmak istemem ama :(
Sibellllld ilknurbzkrtt-58 bende ovulasyon testiyle gebeliğmi öğrenmiştim adetimden 7 gün sonra çift çizgi ydi lh bildiğin patlamak Üzere gibi anında çift çıkmıştı kan testi vermeye gitmiştim hemen 🥰🥰 ama biraz bekle bence geciksin hayal kırıklığı yasamakdan sa net bir şekilde öğrenmek canım çünkü bazen kadınlarda bir ayda iki kez de yumurtlama olabiliyormuş adet olmaz da gecikirsen hemen kan testi vermeye gidersin
Birdadaskizi Ben adete 5 gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim 2 net çizgi çıkmıştı bende yumurtlama coktan gecti ne alaka 2 net çizgi diye düşünüp.normal gebelik testi yaptım ondada pozitif cıktı
ayminaninannesi Elanin_annesi yok yapmadım son 10 gündür yapiyorum neredeyse sürekli ssilik cizgi çıkıyordu 4 gündür koyu şekilde çıkıyor ama bugün. Yaptığım sanki t cizgisi daha koyu çıktı gibi