ilknurbzkrtt-58 Ovülasyon testi yaptım adet günüme 2 gün var çift çizgi çıktı hamile olma olasılığım varmı yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
PrensinibekleyenAnnee ilknurbzkrtt-58 var bende elimde kalan ovulasyonlata bakmistim vardı çift cizgi
Nergishane Bende ovulasyon ile öğrendim normal hcg testinde hiç görünmez iken ovulasyon ikinci çizgi aşırı koyuydu 😍
mervegrk Ben kürtajdan sonra yaptığım ovulasyon testleri hep pik gibi çııkmıştı. Beta düşmediği için. Muhtemelen sizin de beta yüksek olduğu için çift çizgi :) erken gebelik testi yapın bi isterseniz
Kubradvc Adet gecikmemde 3.günüm bir gebenin günlüğünün gebelik testini yaptım ama çizgi yok arkasından ışık tutunca hayalet çizgi gözüküyor olabilme ihtimali var mıdır ? Yarında ovulasyon testini denesem çıkar mı sizce
Egelikiz Kubradvc Canım bende bugün aynı testten yaptım hiç çizgi çıkmadı bende ışık tuttum arkadan gölge gözüktü olsa silik bir çizgi çıkar diye düşündüm ben beklemek zorundayım malesef 😔😔 ınsaAllah çift çizgiyi görmek bizlerede nasip olur 🤲🏻❤️❤️
adatuna Erken gebelik testi alıp yaparsanız net bilgiye ulaşırsınız. Ovulasyon testi ile boşa vakit kaybetmeyin
Egelikiz Kubradvc Aminn güzelim insaAllah Allah tan Ümit kesilmez demekki daha vakti saati gelmemiş sabırla Duayla beklemeye devam 🤲🏻❤️❤️Yeterki hayırlısı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Laliinnvanilya ilknurbzkrtt-58 canım pik göstermesi lazımdı gebelik değeri için yani diğeri kadar koyu hatta daha koyu olursa gebelik olur biliyorum ben gebeliğmi öyle öğrenmiştim bu bildiğimiz silik çıkmıiş yani normal görünüyor ümidini kırmak istemem ama :(
myangelson ilknurbzkrtt-58 gebelik olduğunda ikisi de koyu çıkar yukarıdaki fotoğraf atan kişinin yumurtlama olmuş pik var gebelikte de öyle çıkması gerekiyor bak
Vilvilvil ilknurbzkrtt-58 ben de ovülasyonla öğrendim testi yaptığım an hem c hem t kısmında çok koyu çizgi belirdi bence sizinki negatif şu an ama daha adete 2 gün var belli olmayabilir