Arzuc01 ikranurkutay iğne yaptırmadık klomen kullandık çatlatma iğnesi 18-22 mm arasında olunca yapılıyormuş 16mm de kaldı yani
ikranurkutay Arzuc01 inşallah olumludur ama olumsuz sonuç alırsan femara iste daha kaliteli yumurta oluyormuş bende bu ay olmazsa başka doktora gidip femera isticem
Yaprak- ikranurkutay Inşallah benim 2 gündür yumurtlama devam ediyor bugün yin yapıcam bakalım ne çıkacak
Ceydaab ikranurkutay bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım çatlama oldu sanırım ama inşallah tutar ☺ bu arada benim bat 19 20 ama biraz düzensizlik var sizin aranıza katılayım dedim😄
ikranurkutay Ceydaab hoş geldin canım kasık ağrısı olduysa büyük ihtimal catlamistir inşallah bu ay şanslı ayın olur 🤲🏻🥰
Ceydaab ikranurkutay inşallah 🤲 baya ağrım oldu daha önce hamile kaldığımda da aynı şekilde ağrım olmuştu o ay hamile kalmıştım ama bakalım inşallah hayırlı zamanda olur🥰
ikranurkutay Ceydaab amin inşallah canım hayırlı haberlerini alırım benimde catlamada ağrı oldu 2 gündür ağrım kalmadı bakalım hayırlısı 🤍
ikranurkutay Mamacitaa95 canım kasık agrin devam ediyormu bugün benimde baya oldu sanki kitlendim ütü yaparken
Dfn511 ikranurkutay yok evde test yapmadım ama dün bi sabah bi de ögleden sonra kan verdim herşey normaldi hamilelik görünmüyodu yarın ilk adet günüm belim ve karnım agrıyor sanırım bebek yok herşeyin hayırlısı🥲