xesim 12 haftalık hamileyim. Henüz cinsiyet öğrenmedim. Dün gece rüyamda doktorda ultrasonda erkek bebek olacağını söyledi, pipisini gösterdi. Eğer doğru çıkarsa çok şaşıracağım :) Sizler arasında rüyası olduğu gibi ya da tersi çıkan var mı?
Denizinci xesim rüyamda rahmetli babamın elimde bir kız bebek vardı. Bende bu gebeliğimi hep kıza yordum . Ama oğlum olacak.
Tiiffany xesim senelerce hep aynı bebegi rüyamda gördüm bekarken. Hep ne alaka derdim evlilik düşüncesi bile yoktu.coook seneler geçti birebir aynısı oldu :) ve evet oda erkek cocugu idi sari mavi göz beyaz ten
Bsrcip Bende hep erkek gördüm arkadaşlarım erkek gördü babam da rüyasında erkek gormus şimdi de erkek geliyor doktor söyleyince sürpriz olmadı 😁
Hilalttk16 xesim bende kızım olduğunu görmüştüm oğlum olacak 😄😄 hatta rüyadan sonra bayağı bir heveslenmiştim kız mı ki diye 🙈
cihaninannesi xesim valla ben her gün farklı birşey doğuruyordum 😬😬 bir gün kız bir gün erkek bir gün ikiz bence bilinç altı. Mesela ikizim olmasını çok isterdim 🤪
Glsh97 Ben sadece bir kere rüyam da gördüm belli belirsiz bir kız çocuğu emziriyordum ama ben 1.5 aylık hamileyken annem ananemi rüyasında görüp benim hamile olduğumu ve kızım olacağını söylemiş ismi de söylemiş çok etkilendim ve ağlamıştım
elifserra00 xesim Yemyeşil gözleri olan bir kızım olduğunu gördüm kucağımda, o zamanlar erkek demişti dr ama sonradan öğrendik ki kızmış 😍 eşimin babası da ben hamile kalmadan 2-3 ay önce kızım olduğunu görmüş