lingolingosiselerr AsyA_34 birkaç yenidogan zibini yeterli oluyor gerisini büyük ay alın zaten belli olmuyor büyük olduğu çabuk kilo alıyorlar. Ben 12 paket sleepy 12 paket baby turco almıştım 14 aylık oldu kızım hala kullanıyorum
ISILTAN AsyA_34 Merhaba her aydan 4 adet uzun kollu 4 adet kısa kollu şeklinde alabilirsiniz ıslak mendili koli şeklinde eBebek mağazasından aldım uygun oldu öneririm :)
Aaaysee AsyA_34 bebeğiniz küçük,zayıfsa yani kesinlikle 0,1 ay alın benim bebeğim zayıf olduğu için 0,1 ay hariç hepsi büyük geliyor ıslak mendil de şöyle söylim hesap edin bugün 20 gün oldu ve bi tane 90 lı 2 tane 60 lı paket ıslak mendil bitti
bnc Biz de doğmadan stok yapıyoruz. Şöyle hesapladık günde 6-7 bez değiştirme oluyor yenidoğada, her bez değiştirmede 3 tane harcansa günde 21 adet ıslak mendil
Kubra_05 Bende merak ediyorum daha birkaç tane zıbın aldım ben 6 aya kadar kaç tane almamız lazım acaba
lingolingosiselerr AsyA_34 ben 3 tane 0 3 ay almıştım 5 tane 3 6 devamı hep 9 12 12 18 toplamda 20 zibini filan var bize fazlasıyla yetiyor