Aysegulgnc Anne_oluyorum34 bende kullandım ilk ağızdan aldım sonra mide bulantısı baş dönmesi çok yaptığı için fitil olarak kullandım
Deletedmom_49 Anne_oluyorum34 ben de kullanıyorum önce fitil olarak aldım ama enfeksiyon riskinden dolayı korktuğum için , şimdi ağızdan alıyorum sersemlik yapıyor ama geçiyor geri
Melisaalver Ben şuan kullanıyorum ama düşük tehlikem olduğu için. Sizde öyle bir sıkıntı yoktur umarım🙏🏻
Anne_oluyorum34 @“Melisaalver”#kaç haftalıksın? Ben iki kez düşük yapmıştım önlem amaçlı verdi doktor
Deletedmom_49 Anne_oluyorum34 valla ben rahim ağzı kısalığı çıkmıştı onun için vermişti ilk kullandığımda rahim uzunluğum bir anda yükseldi işe yaradı diye düşündüm sonra tekrar kısaldı serklaj oldum. Ona rağmen doktor hala kullanmamı öneriyor. Kişiden kişiye değişir işe yaraması inşallah sizde işe yarar. 🤲🏻
Balahatunn Ben de kullaniyorum. Doktor agizdan dene once, rahatsiz ederse vajinal alirsin demisti. Asiri uylu yapiyor bende. Sabah vajina, aksam agizdan aliyorum
Anne_oluyorum34 @“Aysegulgnc”# peçete ile baktım demin çok açık bir pembe rengi varfı doktor ilacı içip bol bol dinlen dedi