bsnrd Kızlar merhaba kizim 15 aylık. 6.ayindan itibaren mama içiyoruz.sizlerin bu aylarda ya da daha da büyük ay olabilir. Beslenme düzeniniz nasıl. Daha çok mama,anne sütü mü ek gıda mi
lingolingosiselerr bsnrd kızım 14 aylık 5.aydan sonra mamayi birakti içmek istemedi asla ek gıda anne sütü olarak devam ettim şu ana kadar da öyle anne sütü ve ek gıda ağırlıklı beslenmenin daha doğru olur bence mama bir süre sonra kof kilo yapıyor bebekte sağlığını etkiliyor tabi tercih sizin ne kadar sıklıkta ve miktarda verdiğinizi bilemiyorum çünkü
bsnrd lingolingosiselerr anne sütünü 6.ayda bıraktık.keyfi değil tabi anne sütü bitmişti artk mecbr brktm🙂hem Mama hem anne sütü olark devm ediyorduk 🤗 ayrıca öyle ekstrem bir kilo yapmıyor mama tesekkrler 🙂
bsnrd Sacmalama_engiinn yok ek gıdaya başladı ztn 6.ayda yiyorda sknti yok ama mama da yiyor 🙂orada anne sütünü 6.ayda bıraktık demek istemistim.egzamamiz var alerji bebekti o yuzdn dkkt ediyoruz 🙂
Sacmalama_engiinn bsnrd hm 2 yaşına kadar anne sütü veya mama verilebilir diye biliyordum siz yinede Bi araştırın isterseniz