Alyamomm Neredeyse iki senedir gebe kalamadim özel hastanede tüm testleri yaptırdımk hormon testi spermiogram ve rahim filmi hepsi temiz çıktı ama olmadı infertilite bölümünde tadavi olmayı düşünüyorum aşamaları nelerdir nasıl bı tedavi uygulanıyo
123NurKay123 Alyamomm ben varım canım ilk önce Bi dosya açıyorlar sana evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopisi nüfus kayıt örneği bunları istiyorlar kan alıyorlar daha sonra yumurta takibi yapıyorlar benim şu anda yumurta takibi yapıldı bu ay normal kendimiz deniycez olmazsa önümüz ay aşılama yapacak galiba letu diye Bi ilac kullandım 5 gün boyunca sonra çatlama iğnesi oldum şu an bekliyorum adeti mi
Sibelsibos Alyamomm ben ilkini zubeydede oldum sadece para gözlü pislikler doğru düzgün tedavi bile görmedim baştan savma 2 tüpbebek denememi tesadüf buldugum cebeci Hastanesi’nde yaptırdım çok memnunum ilgi alaka mükemmel transfer oldum 1 Mayıs’ta bekliyorum şimdi sonucu
Alyamomm 123NurKay123 teşekkür ederim canım bende artık tedavi düşünüyorum öze çok pahalı herşey normal ama gebelik yok iki sene oldu inşallah hayırlısı olur senin için de dua edelim birbirimize 🤲🏻☺️