Kelebek1 Karaca yukarı çıkacak diye bişey yok canım benimde karnım aşağıda Doğum daha kolay olur diyorlar çıkmasın yukarı 😁
gevezeyazar1 Karaca bende 22+5 hamileyim benimde çıkmadı doktora söyledim ama bişey demedi etrafımdakiler çıkmaz artık kasığa yerleşmiş dediler
Burcin-13 Karaca herhalde artık seninki daha yukarı çıkmaz çünkü benim 22. Hafta da çıkmıştı şimdi de aşağı insin diye bekliyorum 32. Haftadayım🤦🏻♀️ Ama aşağıda olması doğum için iyi diye bilşyorum
Karaca Kelebek1 acaba boy uzun ondan mı çıkmıyo diye düşündüm canım soğru belkide hiç çıkmaz dediğin gibi😁
Mv00 Benimkide çok yukarıda 30.haftamıza az kaldı ne zaman nasıl aşağı düşer diye merak ediyorum 🙄 acaba gözle görülür şekilde farkedilir mi 🤔
Karaca Burcin-13 ayyy inşallah iyidir belki benimki yukardadır dicem ama instagramda kızları görüyorum o göbekler sanki çene altında gibi😂 benim hiç öyle olmadı inşallah güzel bitirirrz canm
Balkiz Karaca bu haftadan sonra artık çıkmaz yukarıya neyse o :) demek ki karnınız biraz aşağıda olucak hep ama bu bence kötü birşey değil. Karnınız ne kadar yukarıda olursa o kadar çok nefes darlığı ve mide yanması hissedersiniz.