Zirzig Elimde neredeyse hiç kullanılmayan mamas papas siyah benek arabası var ilgilenen olursa resım gönderebılırım kutulu olarak duruyor flip xt 2
acemianne22 Zirzig bugün baktık sıfırı şuan 13400 tl ikinci el ürün için fiyat biraz yüksek.en son fiyatı ne olur?
Zirzig acemianne22 çekip atıyorum kullandım ama pandemi dönemi oldugu için toplamda 5 defa kullanmısımdır
Nursaygi acemianne22 Mamas papası ablamdan deneyimlemiş biri olarak söylüyorum asla kullanışsız bir bebek arabası değil eğer bütçemi aşmasaydı bende mamas papas alırdım. Sürüşü falan çok güzel bir bebek arabası. 🤌🏻
Zirzig acemianne22 benim bebeğim prematüre doğdu araya pandemi girdi suan 2 yaşında yürümeyi tercih ediyor yoksa kullanışsız bir bebek arabası değil bulup bulabileceğiniz en kullanıslı en konforlu bebek arabası
Zirzig Nursaygi tşk edıyorum acıklamalarınızdan dolayı deneyımlı bır anne olarak destek verdıgınız ıcın tesekkür edıyorum
Zirzig acemianne22 bu ürününün aynısı 18.000 tl cnm modele bakabılırsen ben arabanın arkasındayım benımkıde sıfır değerinde kullanmıs olsam daha uygun tutardım emşn olabılırsn