YigitPoyrazMomm Sine_47 bende hiç yok korkutmak istemiyorum kendimi doğum yapan cevremdekileri duymamazlıktan geliyorum😄
Beyazeller Sine_47 Kızlar korkmayın bu bize verilmiş bir yetenek 🙏Millet patır patır kaç tane doğuruyor .Hayvanlar bile bir seferde kaç tane çıkarıyor 🙈O kadar zor olsa kimse doğurmazdı
sla_cbn35 Sine_47 benim ne korkum vardı ne bişey kaynanam normalin sancısından korkuttu sezeryanın da sonrasında göbek sarkmasından eşim beni beğenmezmiş 🥺
Semanur0902 Sine_47 mecburi sezeryan olmak zorundayım, o yüzden haddinden fazla korkum var. Hayatımda serum bile taktırmamış ben nasıl ameliyat geçiricem bilmiyorum. 🥹🥹
Melike_21 Bende var ilklerde ne korkucam geçecek hemen diyordum şimdi dört ayım var bir sezaryen bir normal kafamda hayal edip duruyorum korkuyorum açıkçası bir de hayatımda hiç ameliyat geçirmedim o ortamdan da biraz tırsyorum
Sine_47 Esranurdenizz Ya en güzeli bu bebek olduktan sonra asla o acı insanın aklına bile gelmez bence annelik çok güzel bişey
Serap-asel Sine_47 ben korkudan ölüyorum hem normalden hem sezeryandan acayıp korkuyorum doktor fobım var
Ervaduru Hamile kaldığım gğndrn beri korkuyorum 2. Bide ilki sezeryan mecbıri sezeryan olacagım panik atak ve kaygı bozukluğu var bende hep dogum anını düşünüyorum sanki yaşamayacagım gibi de hissediyorum