Rwerdst cahilelafanlatamazsinyorulmaa yok canım sen indirim oranını hesaplamışsın. Sayfada da öyle diyor aslında. %35 ini hesapladın sen. Ama %35 i indirim oranı ☺️ ödeyeceği oran %65i
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Rwerdst sonradan fark ettim iyice okuyunca postu onu çıkartıp kalan parayı ödeyecek sonradan jetinum düştü😃
Rwerdst cahilelafanlatamazsinyorulmaa hesap sonuçta hep hatası olur 😂😂 bir de hızlı okuyunca bazen anlaşılmıyor sorular 😂😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Rwerdst ben sadece yüzdeyi hesapladım 🥴 bide sana 2800 diyorum kendimi co kötü hissettim sonra 😆
Rwerdst cahilelafanlatamazsinyorulmaa aslında hata yapmadın sadece gerisini söylemedin😂 matematik sınavında soruyu yarım bırakmak gibi oldu 😂😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Rwerdst sondaki dediğin iyiydi😁😁 hocam gerisini siz getirin gibi bişey olmuş 😀
adatuna Bir sayının yüzde x’ni hesaplamak için 0.x ile çarpmak gerekiyor. Yani 8000 çarpı 0.35 ediyor bu da 2800 eder. 8000den 2800 çıkarırsanız sonuca ulaşırsınız Hanımlar bunları ortaokulda öğrenmedik mi😂😂