Zeyno0163 Arkadaşlar ne atirir yumurta kalitesini 1 kez tüp bebek denedim 14 yumurtadan 1 kaldı 5gune transfer edilmişti tutu ama boş gebelik oldu Kendiligiden olmasını istiyorum Tedavilerden sıkldm artk . Benim gbi olan varmi
Handan04 Zeyno0163 canim benim bu ikinci tüp bebek transferim evet cok sıkıldık bıktık ama sinavimiz devam ediyor yarin kan verip ogrenicem eğer tutmadiysa benim yumurta kalitesini yukseltmek icin duyduğum ve etkilerini yasayanlar var BIOSTERON DHEA 25 mg yi ve folik asit vitaminler birde hayıt tohumu estrati ni kullanicam sana da tavsiye ederim
Mucizemolsunn Zeyno0163 https://www.hizliresim.com/h4s6vi2 Bu besinleri tüketmeye çalışın gün içinde 35 çeşite tamamlayın demişti bir embriyolog . Çiğ kabak çekirdeği-ay çekirdeği-badem ceviz-fındık Arı sütü bal polen propolis ballı karışım Yeşilçay+nane çayı Zencefil zerdeçal karabiber tarçını yoğurta eklenir. Keten tohumu-chia tohumu Çörek otu ya da yağı Vitamin olarak maxijuno kullanabilirsiniz D vitamini ocean/venatura Omega 3 krilom Resveratrol -Enoant kırmızı üzüm çekirdeği ekstatı Hayıt tentürü /sirkesi de olabilir. Hacamat Paketli gıdalardan uzak durmak Basit karbonhidrat tüketmemek Yürüyüş yapmak Su tüketimine özen göstermek