Asillll16 12 haftalık hamileyim mide bulantısından ölüyorum resmen doktor zofer ilacını verdi ama oda fayda etmedi. Prilam dr de vermişti daha önce sizler hangisini kullanıyorsunuz.
Merii16 Asillll16 benimde midem çok bulanıyordu 3 kilo filan vermiştim şuan 14 haftalık hamileyim hala bulantılar devam ediyordu doktorum prilam yazdı çok memnunum tekrardan yemeye başladım
sclkmyc Asillll16 ben de bugün 13+6 ve gala devam bulantılar, prilam bende işe yaramadı, sabah akşam zofer içince rahat ama içmezsem berbat😞
Canimanam Asillll16 prilam bende etki etmedi aksine sanki daha fazla midem bulandı aşırı uyuyordum ve halsizleştim kullandığım zaman ama bulantım çok fenaymış gece uyumadan önce 2 sabah 1 tane aç karnına içenler fayda görmüş bende böyle bir post açmıştım önceden oraya yazmışlardı
zynpkrhsn1 Asillll16 prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 tane gün icinde rahatım sizin gibi mide bulantimdan kilo verdim yeni yeni yemeye basladim 3 aydir yumurta yemiyordum
-Ozlem58- 11haftalogim hala bulaniyor prilam içiyorum zofer vereyim dedi prilam var diye istemedim bitsin dedim o da aynı dedi :(bitsin bakalım dedi bulantı halsizlik geceleri karın agrisi ve yediğini kusma ,ağzın içinin avinolmadi her şey mevcut 🤭🤩
rojdaa_5634 Ben de çok kötüyüm bulantı kusma ve bunlara bağlı aşırı halsizlik o yüzden Zofer yazmıştı doktor onu kullanıyorum.
aysebaday61 Ben ilk ve hafta zofer içtim sonra bana onu içme falan dediler prilam içtim aksam iki tane öğlen 1 tane
Minigininannesi Asillll16 prilam kullanıyorum günde 3e cikardi doktorum az az yiyebiliyorum . 11. haftadayım 3kilo verdim ve hala devam ediyor🙁
aysglemrkn 13 haftadayım gece uyumadan 2 tane prilam içiyrom ama ne kusmam bitti ne mide bulantım içmesem ne olur düşünemiyorum bile