Sunaya Kızlar 8 gündür test yapıyorum dün 2 çizgi gördüm ama değerlendiremedi şansımı kaybetmiş olurmuyum
Sunaya cahilelafanlatamazsinyorulmaa bugün yapsam olurmu of ya 8 gündür bekliyorum zaten 2 güne bir ilişki oluyor du
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sunaya o zaman endişelenme spermler 3 gün yaşıyor yine şansın var demektir 🤭 yumurtlamayı kaçırdın ama çatlamayı kaçırma sakın o günü ve sonraki günüde değerlendirin sperm sorunu yoksa eşinde
Sunaya cahilelafanlatamazsinyorulmaa cahilelafanlatamazsinyorulmaa tamam atarım 17 30 da yapıyorum testi bugün yapsam olurmu bilmiyorum
Yaprak- Sunaya ama yanlış saattlerde yapıyorsun canım 2 ile 4 arası akşamda 8 ile 10 arası yapman lazım şimdi yapabilirsin
Sunaya adatuna bilmiyorum ki ilkdefa test yaptım 8 gündür hep tek çizgiyi dün 2 çizgi çıktı ama ilişki olmadı ondan önce 2 güne bir ilişki oldu ama 2ci çizgi diğerine göre açık renk
adatuna Sunaya önemli olan asıl çatlama günü yumurtlama gününden sonra testiniz silikleştiğinde de ilişki yaşanmalı
Yaprak- Sunaya hatta yutupta ebru ceylanın videolarını izleyebilirsin canım bizde ondan öğrendik ilk oğlumda hiç bişey bilmiyordum burda çok şeyler öğrendim
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sunaya bildirimler kısmında resim yükle var oraya tıkla seni yönlendiriyor