Selisce Esradnr - [ ] Emzik [x] Biberon [x] Süt sağma makinesi [x] Kulaktan Ateş ölçer [x] Bebek arabası [x] Reflü yatağı [x] Yenidoğan ıslak mendil [x] Bebek bezi [x] Tırnak makası [ ] Burun aspiratörü [x] Pişik kremi [x] Bebek losyonu nemlendirici [x] Bebek şampuanı [x] Tarak seti [x] Küvet kova maşrapa file [x] Alt açma minderi [x] Emzirme önlüğü [x] Bebek çantası [x] Depend 1 paket [x] Alt açma örtüsü [x] Kulak çubuğu [x] Alt temizleme pamuğu [x] Banyo havlusu [x] Oyun halısı [x] Emzirme yastığı [x] Hastane çıkış seti (5 adet) [x] Pike [x] Müslin örtüler [x] Çorap [x] Atlet [x] Alt üst takımlar [x] Patikli tulumlar [x] Bebek deterjanı [x] Süt saklama poşeti [x] Ağız mendili [x] Park yatak [x] Düzenleyici hurç seti [x] Nevresim takımı [x] Uyku seti [x] Sallanır Ana kucağı
Selisce Esradnr ben bu listeye göre aldım herşeyi kendim içinde hamile külotu ve emzirme atleti çok işime yaradı sezaryen olduğum için yüksek bel iç çamaşırı kullanıyorum
Selisce Esradnr e bebeğin kendi markalarını aldım çok iyi çıktılar indirimde bulursan bolca alınmalı 2 sütyen 4 atlet 6 külot aldım ben sütyen çok kullanmadım atlet daha kolay kullanışlı oluyor
Girlsarecoming Selisce Selisce atlet bedenini nasıl alıyorsunuz.ben ZL aldım ama 8aylık gebelikte karnımdan geçmedi atlet. Bir de atletin içinde kapı var mı,yoksa meme ucunu belli etmiyor mu?
Selisce Esradnr biberon avent pişik kremi minoris losyon baby me organik seri şampuan ecowell deterjan siveno aldım
Selisce Girlsarecoming ben 75 kiloyla doğuma gittim 95B yazıyor atletlerde göğüslerim büyük olduğu için sütyen bedenine göre aldım iki çeşit var ben atletleri kapsız aldım göğüs ucunu belli etmiyor çünkü sürekli göğüsümde ped veya kalkan var sütyenin birini kaplı birini kapsız aldım ama evde sadece atletleyim sütyeni hastaneye gittiğimde kullanabildim sadece hem sütyen hem atlet zor oluyor