PrensesAnnesi- Bu haftadan sonra kilo vermek değil kilonuzu korumak önemli hamilelikte kilo vermek gibi bir şey söz konusu olamıyor. 30. Haftanızdan sonra ödem de olur 75 le kapatırsanız iyi olur derim
muser24 Her zaman 50lili kilolarda olan ben hamilelikten önce çok kilo alıp 70lere çıktım, tam vermeye baslamiştim ki hamile kaldım, şimdi 85 kiloyum ve umrumda değil, doğumdan sonra veririm. Çok almamaya çalışın ama kilo vermek istemek çok yanlış
Anduela muser24 bence yanlis diğil çünkü doktorum de söyledi doğuma daha az kiloyla girersen okadar iyi bebeğime zarar vermiyecem ki yanlış bişey olsun çok hamile kadın kilo Verde bence yanlış diye düşünme 🙂
Azra00 Anduela ah ah canım bende biliyorum diyet yapmasını ama olmuyor evde olsam yapabilirim ama çalışınca olmuyor yoğun tempoda çalışıyorum hiç olmuyor
123efm- 27 haftalık ikiz hamileyim 75 kilo oldum hamur işi tatlı ekmek makarna plav yemedigim halde 12 kilo aldım bide yesem ne olurdu bilmiyorum 🫣
Zeyzey055 Doktoruna danisip diyetisyen yardımı.alabilirsin canim… ama cok da dert etmemelisin ben ilk gebeligimde 32 ye kadar 18 kilo almıştım 94 le doğuma girmiştim e sonra verdim gidiyor yani sağlıcakla gelsin bebislerimiz
PrensesAnnesi- Sevidmn ne güzel vermişsiniz özel bi diyet mi uyguladınız yoksa çok çok dikkat ederek mi verdiniz ve kaçtan kaça düştünüz merak ettim bende şuan 72 kiloyum bi buçuk aylık hamileyim ilk gebeliğimde 60 la hamile kalıp 90 la doğurdum şimdi çok kilo almak istemiyorum hatta vermek bile istiyorum vermek çok mümkün değil diye bende sabit tutarım diye düşünüyodum sizin tecrübelerinizi almak isterim :)
Sevidmn PrensesAnnesi- gebelik sekeri oldugu icin tamamen hayatimdan cikardim sekerimi cikaricak olan herseyi tam bugday ekmekler dahil bulgur hepsi seker cikariyor asiri sebze ve salata tukettim zeytinyagli beslendim o mevsimde hangi sebze varsa zeytinyagli yapip yiyin aksam yemekten sonra hicbirsey yemedim en onemlisi o aslinda ac yattim hep ama ben cok sıktım kendimi oyuzden abarttim biraz 123 kiloydum 113 oldum suanda 36+5 hic almadan devam ediyorum. Senin kilon daha dusuk oldugu icin 10 kilo vermen imkansiz hic almadan bile devam etsen sana yeterli gelir
Anduela Ruken_07akkus valla ben yarindan sonra sağlık beslenmem lazım Şekerli şeyleri yemicem Sebze salata 🥗 beslencem inşallah veririm Ben hep zayıftım hiç 70 olmadim hayatımda ve şimdi çok stres yaptım
PrensesAnnesi- Sevidmn bi beş kilo bile versem yeter bana da eşim çok şikayetçi bu kilolu halimden kızım bir yaşında kazara hamile kaldım tekrar psikolojim bozulucak diye korkuyorum benden uzaklaşmasını istemiyorum boyum da kısa 1.55 1.60 civarı 72 kilo bayağı kilolu duruyorum ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum hepten bırakmak istemiyorum kendimi
Kbr-23 Keşke bende kilo alabilsem 35+6 yım ve 55 kiloyum aldığım kiloları geri verdim hep 🙄 ne yesem kusuyorum midemde kalmıyor hiç biri