femme NesliMomm başkası olduğu icin onun görsellerini paylaşmam doğru olmaz. Ama kareler harika oldu. Makine ve telefon kullandık. Iphone olduğu jcin makineden bi farkı yoktu. Güzel bi hava da çekimler muhteşem oldu. Bende oyle yapicam o kadar para vermeyi tercih etmiyorum
NesliMomm femme Çekebilecek tanıdık olsa ben öyle yaparım ama tanıdık kimse yok burda ve çekim yöntemleri, hareketleri hakkında da pek bilgim yok. O yüzden profesyonel olmasını istiyorum bakalım. Teşekkür ederim yinede 🌸♥️
femme NesliMomm hmm biz yardımcı olunca ona o yüzden güzel oldu pinterest varsa orda hamile çekim görselleri var çokça örnek olacaktır
miraninannesi_ NesliMomm zümrüt fotoğrafçılığa git özlem hanım ilgilenir Tuğçe yolladı derseniz kendim bizzat çalışıyorum orda hamileyim diye çıktım :)
Smc Bende geçen hafta çekim yaptırdim eşimin arkadaşı fotoğrafci bir kiyafet ve ultrason patik falan götürdüm çokta güzel buraya atamıyorum cakir.yuksell Instagram hesabim oraya attım sectiklerimi isterseniz bakabilirsiniz pozlara falan 😊