Mutluanne68 Meraba Ben bugun tam 16 haftalik oldum ve dun illk defa bebegimin hareketlerini hisetim siz kacinci hafta da hisetiniz hareketleri
Minesmz Mutluanne68 Ben 16.haftamda hissettim ama dün 20 +1 olarak ilk tekmeleri hissettim çok güzeldi😍😍
Mutluanne68 Sevgi56 normal de illk gebeler biraz daha geç hisedermiş cok gebeligi olanlar daha erken hisedermiş
Mutluanne68 Minesmz ne guzel tekmelemesi daha guzel oluyor benim ki şimdi su dalgalanirmiş gibi kipir kipir oluyor :)
Prensess35 Mutluanne68 benim ilk gebeligim ama 16 da çok net bir şekilde hissettim bizimki çok hareketli maşallah doktor da aynısını söyledi zaten
Mutluanne68 Prensess35 MAŞALLAH canim benim ki biraz uyuşuk gibi bi sefer annca hisetim dun daha da tik yok 😂
Minesmz Prenses-3504 ayy hiç sorma uzanmistim tepinmelerini hissettim o kadar muhteşem bir hiskii Allah’ım herkeze nasip etsin
Hizligonzales Mutluanne68 oglumda ilk 19.da hissettim ama ara ara 25ten sonra duzenli hala geldi simdi 17+4 haftalik hamileyim tekrar bundada ara ara pit pit biseyler oluyor ama cok emin olamiyorum bebekmi bagirsakmi🤣