Aysenur_4215 Servikal kısalık olup serklajsız devam edenler doktorunuz ne önerdi günler nasıl geçiyor biz 27+4 olduk sürekli doğum korkusu var
anapanda12 Aysenur_4215 ben serklajlıyım serklajsız devam edebilecek kadar dayanıklı olamazdım sanırım yattığınız stres yapmayıp rahat kaldığınız takdirde emin olun en az 36 haftayı görürsünüz stres kısalmayı tetikleyebilir ayrıca haftan gayet iyi endişe etmemeye gayret et çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Brccnr Aysenur_4215 ben önlem amaçlı serklaj oldum 2 hafta öncede dikişlerim alındı şu an 39 haftalığım bebeğimin gelmesini bekliyorum💙
Eliftal Sevgi56 31 karnım çok sertleşiyor bebek kasılınca nst de sancı çıkıyor ağrım yok sadece kasılma
Aysenur_4215 anapanda12 inşallah söklediklerinin aynısını domtorum da söyledi biz ilk doktor yanlış yönlendirince dikiş için geç kalındı 24 haftalıkken 12 mm ölç0ldü tıpa sevk etti yatış falan verdi ama dikiş atmadı sonra bu doktoru bulduk 26 haftalıkken gittim dikiş atamam ama ilaçlarla istirahatle 34 36 haftagı bulucaz diyor inşallah öyle olur
Deletedmom_50 Sevilayms kiz ne kadar kötü bisey ben cuma günü kontrole gittim dönüşte de bebise biseyler aldık iki gün arada giren alt taraf ağrım oluyo sinir oluyorum 23 hafta olacam yarın onun etkisi mi anlamadım gitti doktor ameliyattan sonra rahim Baya toparlanmis dedi ölçüde güzel çıktı çok şükür
Sevilayms Deletedmom_50 Ayakta kalınca oluyor canım alısverıste yormustur Birkaçgün uzan dinlen hafifler insallah
Berenmeva1 Bu ölçümler doktordan doktora değişir mi ? Detaylı ultrason da 21 mm ölçtü ikiz gebeyim kendi doktoruma dikiş için görüşmemi istedi kendi doktorum 27 mm ölçü 1 hafta fitil iğne verdi sonra duruma göre karar verelim dedi
Brccnr Berenmeva1 ölçüm alttan mı yapıldı? çünkü ultrason ve alttan ölçüm aynı olmuyor detaylı ultrasonda 35 mm benim mesela 2 haftada hemen düştü
Aysenur_4215 Berenmeva1 değişiyor aynı gün özeldeki dr 18 devletteki dr 12 mm ölçtü ikiside. Bişey yapmadı şimdi ki doktorum prof. O 2 hafta öncede 20 mm ölçtü bu haftada aynı özellikle sordum uzayıp kısalan bişey mi devlette 12 mm yatış yapıldı 30 mm diyip çıkardılar diye uzamaz amacımız kısalmayı önlemek dedi bilmiyorum hangi isi doğru
Berenmeva1 Brccnr evet iki doktor da alttan baktı. Bir hafta öncesi 37 mm ölçülmüştü benimde 1 haftada düşmüş dikişten korkuyorum