Nagihanbyksy Ben makromenisa sayfasında yaptırdım .Gerçekten güvenilir sayfa .yapım aşamasında hep görsel attı .15 günde teslim edildi .
beyzacmvrc Melo91 ayy inşallah güzel yapar seninkini Benimkini bakalim yarın gönderecekti yanına kumaş koyup
Sibellllld Smlaa vala ben baby lux diye siteden yaptırdım Instagram dan çok çok güzel geldi 10 iş gününde bazen daha da önce bitip yurt içi yla gönderiyorlar ve ben iyiki oraya yaptırmıştım diyorum çok çok gzuel geldi
pinar92_ Smlaa instagram babyliyatasarım sayfasından sorunsuz teslimat yapıldı. Hemde ilgili ve şeker bir satıcısı var her konuda destek oldu sağolsunlar isteyen bakabilir 🥰
beyzacmvrc Melo91 verdim diyo ama bana sms bilgisi gelmedi pek inanmadım Benim sorun yasadigimdan falan hiç bahsetme. Normal bı şekilde 2-3 günde bir sor sık sık yaptım deyince fotoğraf iste. Boş bırakma
Melo91 beyzacmvrc yok sizden bahsetmedim başladınız mı diye mesaj atmıştım 2 gün önce daha cevap yok 😀
Elif-kurt25 Smlaa ben burdan yaptırdım ikisinde gayet memnun kaldım çok güzel ürünleri kumaşları filan