Zln2152 Mine16 hazırlıklar herşeyimiz tamam sadece çantamız hazır değil onu da bugün hazırlayacağım dünkü yalancı sancıdan sonra bizim bebeğin ne olacağı belli değil diyerekten erken ne yapılsa kar. Dünden beri yalancı sancılar ile can çekişiyoruz😣
Gizem2325 Mine16 34-35 de hazırlamayı düşünüyorum 🫶🏼 Doğum sezeryan istiyorum ama hala gün vermedi doktorum 😊
Merve1994-01 Mine16 bizim de herşeyi tamam :) sadece çantaya bir kaç koymam gereken şeyler var. Çikolata ve misafir hediyelerini de sipariş verdim. Onlar da Mayıs sonu gelecek. Ama sanki birşey eksikmiş gibi hissediyorum.
Dilaraanl Zln2152 canım o nasıl oluyor nasıl hissediliyor belirtileri ne? İlk gebeliğim de bilmiyorum ben de 32. Haftadayım
Blm26 Bizim de sadece çanta eksik. Eşyaları yıkandı ütülendi 🤗 gece uyuyamamak , sağa sola dönememek zorluyor 😕
Mine16 Bizde inşallah bugün odasını kuracağız haftaiçi bir gün de hastane çantamı hazırlayacağım ☺️onun dışında herşey tamam Ben de sağa sola dönmekte zorluk yaşıyorum valla Çatı muayenesi yaptı doktorum herşey güzel gözüküyor dedi Doğum tarihi olarak da son gün 29 Haziran dedi o tarihe kadar gelmezse doğum yaparsın o gün dedi 🤷🏻♀️
Zln2152 Dilaraanl ilk başta kasıklarıma bir ağrı girdi adet olursunuz da şiddetli bir regl dönemi geçer onun gibi başladı belime sırtıma ve bacaklarıma kadar attı bildiğin nefes alamadım nefesimi kesti o kadar kötüydü uzandım dinlendim ılık duşa girip ovalayınca biraz rahatlattı iki saat sonra tekrar başladı ama o kısa sürdü Allah korusun bugünde devam ederse hastaneye gideceğim