Hanhan8 Busraoguz5 genelde erkek oluyor diyolar onlarda astrojen kız bebeklere göre az yayıldığı için bulantı yapmıyorlar diyolar ama diyolar yani 😅😅😂 gerçekliği tartışılır
aysegul_46 Busraoguz5 aha surda 30 haftaya giricem. Bı kere de bulan be miğde dedim ama yok 😂 erkek annesi olucam inşallah bunun kızla erkekle ilgisi yok genetik o annemin de hiç migdesi bulanmamis kusmamis üç kızı var 😄
denizom Hanhan8 valla benim ablam doğuma giderken bile kusardı. Abartısız söylüyorum 9 ay işini ben yaptım kadının. Oğlu oldu. Bende aynı felaket kusardım 9 ay işimi onlar yaptı kızım oldu. Yani onlar hurafe 🤣 Doktorum genetik demişti. Annem de çok kusmuş bizde. Bizde ona çekmişiz.
aysglemrkn Hanhan8 3. Ye hamileyim ilk iki çocuğum erkek bu kız olacak ama üçünde de berbat bit şekilde mide bulantım kusmam vardı cinsiyet ile alakalı olduğunu sanmıyrım
aslikls3 Hanhan8 Maalesef yanlış 🙈 İlk çocuğum erkek ve 8-16 hafta arası müthiş bulantı yaşadım tüm günüm çürümekle geçmişti. Şimdi ikinci gebeliğim yine öyle cinsiyet henüz belli değil 😅
-Annem 11+2 haftamdayim bulantım geçti ama öyle bir baskı var ki mideme . En ufak birşey dahi yesem yemek borumun sanki ağzına kadar tikaliymis hissi var. Bulantidan kurtuldum dedim bu başladı. Çok rahatsız edici 🥺
Busra98712 Benimde sadece bazen kuru bulantım oldu hiç kusma yaşamadım 😂 Vee inşAllah erkek geliyor 🤭♥️
alyapoyraz Busraoguz5 benim ikinci oğlum hiç mide bulanmadi kızımda suda içsem istifra ediyordum tabi her hamilelik farklı
Churcill Busraoguz5 akşam bulantıları oldu bende ama öyle aman aman değildi. Genel olarak rahat bi 3 ay geçirdim. Kızım olacak inşallah 🤗
Kahveseverny Oğlumda da hiç bulantım olmamıştı simdi 2. Hamileliğim 7. Haftamdayım, yine bulantım yok. Eğer doğruysa bir erkek daha geliyor demek 🤭hayalim kızdı benim ya inşallah bu teori bende tutmaz 😂
Burcu395 Busraoguz5 dünyevi bütün zevklerı bıtmıs bırıydım yenı düzelmeye başladım hersey kokuyor hiç bişey yıyemıyordum hala çay bile içemiyorum ondan bile tiksindim elimi sabunladığım sıvı sabundan bile öğürtü geliyordu cinsiyetı kız bebişimin