Muzlupuding Eşim ilk kez sana araba alacagımız için sigortası şusu busu çok para çıkar diyor , bu işten anlayan bilen biri yazabilir mi? Acil
Novamomy Muzlupuding biz sigorta artı kasko 10.200 lira verdik ☺️ilk araba alırken biraz yüksek çıkıyormuş birde aldığınız arabaya göre değişir
Mervvvever Muzlupuding arabaya göre değişir sigorta miktarı ve ilk kez üstüneze gözüken biraz daha yüksek çıkıyor
minikmucizeemaak Muzlupuding Bizde ilk kez araç aldık. Eşim bana da aynı şeyi söyledi, o yüzden onun üstüne yaptık zaten senin benim yok da ben yine de bana yap demiştim 😂😂
Mervvvever Muzlupuding şuan fiyatlar nasıl tam bilmediğim icin yorum yapamam açıkçası eşinizin de kaza yapma durumu yada elindeki araca göre sigorta farkli çıkabilir
Pamuk Muzlupuding Benim üstüme 4. Araba olduğu halde 2 ay önce sigortayı 3200 liraya yaptırdım.Cok pahali artık sigortalar eskiden her sene kaza yapmayınca biraz daha düşük oluyordu ama şuan sürekli yükseliyor.
babyasyanil Bende o dertten muzdaripim😅 çok saçma ilk araba alana biraz indirim olsa keşke vicdan kalmamış
Pamuk babyasyanil Canim artık ilk Araba son Araba hikaye oldu kaçıncı arabam olduğu halde 3200 liraya yaptirdim sen düşün.Sigorta sürekli pahalaniyor bidahaki sefere 5 6 bin lira ölü galiba😂
berceste5155 Muzlupuding şimdi üzerine almazsan bir daha ki arabada yine aynı sorunu yaşayacaksın varsın parası fazla olsun imkanın varsa üstüne almak istiyorsan al
Zeyzey055 Al canim sen üstüne arabayi 1 sefer yüksek verirsin sonra normal hep kendi üstüne yaptir bende alicam kendi üstüme yapicam araba bakiyorum
Tugcecanan Muzlupuding evet ilk olacağı için çok çıkar ilk seneyi kazasız belasız atlatırsanız ikinci sene indirimle devam eder ama tabi ki diğerlerine göre yine fazla olur. Ben ilk arabamı 19 yaşımda almıştım o zaman çok fazla ödemiştik şu an 28 yaşındayım eşimin arabasına göre biraz daha düşük ödedik kendi arabam için çünkü daha 2-3 sene önce almıştı model yılları 2016 arabaların. Yani arabanızın model yılı da önemli aslında