ozlemmkorkmazzz 5 günlük bebeğim var slikon göğüs ucu kullanıyorum göğüslerimin ucu yok fakat slikon uçtan sütleri çekemiyor ne yapmam gerek ?
tlhmrv ozlemmkorkmazzz şıringayla göğüs ucunu çıkarmaya calis yada bu sağma aletleri var ya onlarla biraz çekince göğüs ucu cikiyo öyle çıkınca ver hemen bebeğe
MaviDeranHazal ozlemmkorkmazzz benim de öyleydi ememedi zayıfladı hemen elektrikli pompa al sağıp kaşıkla ver önce bebeği aç bırakmamak önemli olan. Daha sonra YouTubedan silikon uç bırakma tekniklerini izle. Benim etrafımda tecrübeli hiç kimse yoktu oturup saçma sapan yorum yapmaktan başka hiçbir şey yapmadılar. Bebeğim silikona alıştı şimdi bıraktıramıyprım çok sinirli meme reddi olur diye korkuyorum. Bu arada şırınga ile de verebilirsin önce emzir emdikçe çenesi kuvvetlenecek sonra 60 cc ölçüp şırınga veya kaşıkla ver 🙏 göğüslerini mutlaka boşalt kanalların tıkanmasın sütün gitmesin fazlalıkları dolaba at ilerde kesinlikle kullanıyorsun bazı günler uykusuz yorgun olduğunda sütün az olabiliyor hemen takviye yaparsın. Allah yardımcınız olsun
sclkmyc ozlemmkorkmazzz yani sarılık olmaması için en azından ilk 10gün mamayla destekleyerek emzirmeye devam edebilirsiniz, sonunda çıkıyor uç illa
Arenkus_34 Ucu olmasa bile tutabilir aslında kahverengi kısmı ağzına yerleştirmeye çalışırsan inşallah tutar yoksa çok zor
sclkmyc Kahverengi yerini tutturmaya çalış illa tutuyor tabi başlangıç zor ama oluyor, silikon alır mutlaka denemeye devam et, arada sağ gerekiyorsa sarılık olmasın diye şırıngayla mama ver ilk 10gün