_brcu88_ minnakkraker evet yaaa çok aşırı merak ediyorum 😂🥰 sağ salim o gün geliverse de oluverse 😂🥰❣️en çokta hangimize benzeyecek onu merak ediyorum😂kocam sarışın ben esmerim 😂🤣
minnakkraker _brcu88_ ay bende ya yüzü belli olmuyor bir türlüüü inş annenesine benzer diyorum ya sarışın yeşil gözlü 😂 bi tekmeleri de hissetsek şöyle güzel güzel 😁
feride61 _brcu88_ benimde ilk hamileliliğim 16. Haftada karnında mısır patlıyor gbi hissediyorum diye Dr gitmiştim 🥰🥰 kızımmış şuan 34 haftalığız baya baya beni uyandırır oldu🤪
_brcu88_ minnakkraker dimi elimi koyunca hissetmek istiyorum yüzü benzesinde babaanesine 😂huyu benzemesin yada hiç biyeri benzemesin bana ve babasına benzesin yaa😂
Kbraoguz _brcu88_ bende 17+4 deyim 16 dan beri hissediyorum hareketlerini ve şu sıra daha fazla hissediyorum kızımı ♥️
majamm Azeriqizi bu gun tam 18 hafta olduk, cok acim surekli yemek yiyorum fasfood meyve sebze ne olursa😂 ve hic bir is yapmamak uyumak istiyorum
_brcu88_ majamm bende 18 haftalığım 🤣sabahtan beri hiç uyumadım 😂mutfağı temizledim pas pas attım kadayıf sarması yaptım sarma dolma yaptım yeni bitti işlerim 😂uzanıp TV bakacam biraz