Aleynacamoglu Zeyzey055 Evet ilk valla ben henüz bişeyler hissetmiyorum seğirme haric ama kendisi cook hareketli her doktora gittiğimizde uyanık ufaklık ve cok harektli yerinde durmuyor 😅💗 Sizinki nasıl geçiyor cinsiyeti ne bellimi hareketler fln 🙈
Mervosssse reisMom ne mutlu sana ne güzel bir haftadasın rabbim bize de gormeyi nasip etsin sağlıkla gelsin 🐣❤️
cerenipek58 Mervosssse Aynı meyveymişiz 🤭 Biz de kızımla 33+1 ananasız 🍍 Bel, bacak ağrısı, mide yanması, kaburga batması, uykusuzluk, nefes darlığı gibi şikayetlerim var 😩
Mervosssse cerenipek58 al benden de o kadar hepsi mevcut gerçekten. Napalim sağlık olsun evlatların canı sağ olsun 🐣❤️
Zeyzey055 Aleynacamoglu oy minik yaa 2 haftaya ney hissedersin annesi.. benim 2. Gebeligim 22 aylik bebem var bide bacak arasındaki kemiğim cok ağrıyor surekli hareket halindeyim oğlan çok yoruyor beni.. krnimdaki oğlan aşırı hareketli elimi koyduğum da hissediyorum hareketlerini rabbim saglicakla almayı nasip etsin kucagimiza 🥰👼🏻🧿🙏🏼💙sizin cinsiyetini nedir acaba
_gulumm Mervosssse 21+3 muz olduk bizde💙 kuyruk sokumum ve sol üst kalçam çok ağrıyor özellikle yatarken sağa ssola dönmek zor oluyor . Sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲
Mervosssse _gulumm amin inşallah sağlıkla gelsinler ❤️❤️ o kuyruk sokumu benimde çok fena bilakis fazla ayakta durunca kendini belli ediyor🥴
Aleynacamoglu Zeyzey055 Amin inşallah 🙈 bir kızım olucak inşallah 💗 hissedebilmeği dört gözle bekliyorum 👼🏼
Mervosssse _gulumm maalesef 🤷🏻♀️ belimizde yük olduğu için oluyor bu durumlar yapacak maalesef bir şey yok 🫢🥴