Cicegim38 Mervosssse senindemi oyle kiz varya 5 dakka oturamiyorum uzanmak isryo hep oturunca ayakta durunca belim sirtim kopcak gibj yemek yerken canim cekiliyo resmen sag sirt tarafim belimle
Mervosssse Cicegim38 al benden de o kadar gerçekten aynı durumdayız artık ağırlaştık yol bitiyor normal bence bu şeyler 😅😅 ayakta çok durmuyorum genelde hep uzanıyorum yapacak bir şey yok 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤣
Cicegim38 Mervosssse evet tek saglikli oldunlar da çektimizzz cefanin cani sağolsun bişey olmaz valla bende oturamiyorum uzaniyorum normal dogummu sezeryan mi istyosun dogumu kuzum
Mervosssse Cicegim38 benim mecbur sezaryen olacak tüp mideli olduğum için. Kısaca 35 günümüz kaldı 🐥❤️
_brcu88_ Mervosssse evet. 😂🥰gelelim artık tekmelerini falan çok merak ediyorum yaaa içerden içerden beni gıdıkliyor gibi titriyor hissediyorum biseyler ama dışarı o kadar yanmisiyor henüz 🥰❣️heyecanla güzel kızımızı bekliyoruz ,❣️
Havva-Saribas Mervosssse amin inşallah bütün bebişler sağlıcakla annelerine babalarına kavuşsun inşallah
Mervosssse _brcu88_ dışardan hissetmeye çok az kaldı inanin❤️ sonra öyle bir hissedeceksiniz ki uykunuzdan uyandıracak. Hatta uyutmayacak🥰🥰