Geces Kızlarr hira ismini rüyamda sayıklayarak uyandım hira koymayı düşünüyorum kuzumun ismini yanına ne yakışır öneriniz var mı :)
Matmazelbebi Geces hirayı bende düşünüyordum ama dağ taş hayvan ismi koymayın bebeklerinize diyorlar vazgeçtim. Hatta Hiranur düşünmüştüm🙈🙈
Hazl12dhgfj Matmazelbebi cnm dağ taş ismi degilki Hira bende çok seviyorum o ismi anlamında peygamber efendimiz düşmanlardan saklanırken bir mağaraya sığınmış ve o mağaranın ismi Hira oyuzden Hira ismi çok kullanılan bir isim
Matmazelbebi Hazl12dhgfj Bende bu yüzden koymak istiyordum işte ama sonra vazgeçtim siz koymak istiyorsanız koyun tabi ki🤗
Hasret5506 Geces kız kardeşimin adını Hiranur koydum özelliklerine bakmayı akıl etseydim keske. 8 yaşında şuan 🙋😖
Hasret5506 Geces aşırı yaramaz ama çok zeki bizimki DaHA ywni uslandı vee boyundan büyük laflar eder kısacası seni. Sulu dereyee götürür sulamadan getirir
Cigerekacankedituyu Öğretmenim, sürekli hira ismiyle karşılaşıyorum. En çok zorlandığım öğrencilerden oluyorlar genelde. Sorumluluklarını yapmıyorlar, herhangi bir şeye odaklanmakta zorlanıyorlar, sürekli ittirmek gerekiyor :/