gulayaakgun Kızlar merhaba. 23. Haftadayım. Ayrıntılı ultrasonda kalpte parlama ve bir böbrekte genişlik görüldü. Aynı durumu yaşayan var mı? Anne duası kabul olur dua edin banada🙏🏻😔 sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz🙏🏻❤️
Churcill gulayaakgun bebeğiniz erkek mi? Benim de kızım olucak nasipse onda da doktor 2 hafta önce 3 tane parlaklık gördü 2 gün önce yine gittim detaylıya biri kaybolmuş ikisi kalmış zamanla kaybolur inşallah bir de ikili testiniz nasıl çıktı?
sfnr0 gulayaakgun bende geçen hafta yaptırdım. doktor parlaklık görünüyor ama bu haftalarda normal dedi kalsiyum birikmesinden oluyormuş genelde ve son haftalara doğru geçiyormuş endişelenme dedi
Ayshe19 gulayaakgun içini ferah tut lütfen inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak arkadaşıma da böbreklerinde aynı sıkıntıyı söylemişlerdi üstelik bacak boyunun da kısa demişlerdi ama sağlıklı bi çoçuk doğurdu benimde Detaylı ultrason var önümüzdeki haftalar hayırlısı olsun hakkımızda Allah tüm hamileleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun 🤲🏼🌺
Servikal Duadan başka elinden bişey gelmez arkadaşında 3 parlaklık varmıs hamileliğim rezil oleu dedi doğuma da cocuk doktoruyla girmiş maşallh cocupu şuan 3 yaşında delikler de kapanmıs
Demetmom Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 size bir sorum olacak ayrıntılı ultrason nasıl yapılıyor acaba birde kaç dk sürüyor doktor ultrasonla bakıp hemen söylüyor mu bebeğin durumunu ?
Churcill Demetmom benimki 30 40 dakika sürdü gittiğim doktor bize göstermedi ama detaylıca baktıktan sonra durumunu anlattı bebeğin
gulayaakgun Churcill parlaklık tek mi görünüyo dediler?Tek başına bişey ifade etmiyo diyolar genellikle. Size ne önerdiler🙏🏻
Ayshe19 gulayaakgun herhangi bir işlem oluyor mu yoksa sadece ultrason mu bakıyorlar benimde önümüzdeki haftada Detaylı ultrasona girmem gerekiyor merak ediyorum 🙃
Churcill gulayaakgun bi tarafında 1 diğerinde 2 parlaklık var dedi 2 hafta sonra tekrar gittim birisi kaybolmuş diğer 2si duruyor demişti. Tek başına bir anlam ifade etmez ama için rahat etsin istersen nipt veya amniyosentez öneriyorum dedi.
gulayaakgun Ayshe19 çok teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur🙏🏻❤️ detaylı ultrason oluyo sadece. Zaten orda herşeyi net çıkıyo🥰