Dsds Son haftadayım, uyku haram , kaburgalarım kırılcak sankı :( bazen keske sezeryan olup gecseydım dıyorum sızede oluyor mu bu his 😞
EAyse-09 Dsds mide bulantısı varmı mide yanması iştahsızlık ben 38 haftadayım gece uykusu yok zaten tuvalete en az dört kere 😂
ElifTzl Dsds Benim de son haftam ben butun agrilara raziyim yeter ki bu hafta gelsin kendiliginden yoksa sezaryan🥲
Dsds Virgohome ayy kız ben tuvaletı yazmamısım o artık hafıf kalıyo diğer sıkayetlerın yanında benım ıcın 😄 mafoldum sorma sımdıden analık zor dedirtiyor
Virgohome Dsds doğursak rahatlasak yemin ederim korkudan kendim çıkarsam çocuğu suni sancıdan normal doğumdan korkuyorum sezeryan daha sıcak geliyor ama herkes ayrı bişey diyor yine korkuyorum hahahaha
Denizegeabioluyor Birsenim asla degil hemde hele dogum sonrasi bi hafta ayaga kalktiginda ic organlarinin yere dusuyormuscasina olusturdugu o his 🤦🏻♀️
Dsds EAyse-09 mıde yanması, tuvalet her sey var valla . Son haftalar baya zorluyormus kı 37. Haftama kadar çalıştım işte.
Dsds ElifTzl dıledıgınız gıbı olur ınsallah bende normal bekliyorum ınsallah bu hafta gelır benımkıde 🥰