Eminedmghcgllr 32haftalik olduk.durup dururkenn kasiniyorum.duşa giriyorum yine kaşınıyorum.kendimi yagliyorum yine kaşınıyorum.batmali kaşınma gibi bisey degsikk bir hal almis durumdaa ne yapmalıyım.
Damla Eminedmghcgllr kolestaz olabilir mi Bi doktora görünün kan tahlillerinize baktığın. Gebeliğin ilk haftalarında bende yaşamıştım ama sebep stresti.
Aysukuzey06 Eminedmghcgllr kolestaz olabilir pupp olabilir hamilelik alerjisi olabilirmis veya benim gibi 1 bucuk aydir deli gibi kasinip sinek isiriklari gibi lekeler olup hicbir seyde olmayabilir. Doktora gittiginde söyle kanda enzim ve safra asitlerine bakiyorlar
Eminedmghcgllr Damla ilk aylarinda bende yasadim asiri kotuydu gecmisti smdi tekrar basladi acauip bisey
Eminedmghcgllr Aysukuzey06 uc gun once doktora gittim devletede gidip randevu alip tekrar doktora gozukmek kadar zor bisey yokk.daha kotu olursam acilde yaptiririm artk.
Dilekkdgn Benim de dediğiniz gibi oluyordu doktorumla iletişime geçtim bepanthol sensiderm sür dedi geçmezse aç karnına teste gel dedi ama kremi kullanınca iyi oldum çok şükür.Karnımın yan taraflarını iğneliyorlardı sanki amaaann 35 bitti benim de
Gunayfatma20 Bende de oldu sinek ıstırığı gibi şeyler çıktı doktora gittim uyuz dedi ama uyuz değilmiş boşu boşuna ilaç kullandım nerdeyse 1 1 buçuk aydır devam ediyor yeni yeni geçmeye başladı kolanya sürdüm sürekli
babyasyanil Gunayfatma20 merhaba kollarımda minik ısırıl gibi cıkıyor sonra kayboluyor sizinde mi böyleydi? Kolestaz şüphesiyle gastroya bile gittim fakat tüm değerlerim normal çıktı. Bilemedim neyden
Gunayfatma20 babyasyanil benim bacaklarımda ve biraz da göbeğimde çıktı sinek ıstırığı gibi kaşınıyordu kolanya dökünce rahatlıyordum 1 buçuk ay kadar sürdü hemen geçmedi şuan çok iyiyim kaşınmıyor yani bizim buradaki büyükler içeride kirli kan biriktiği için olduğunu söylüyor ne kadar doğru bilemem ama bütün hamile arkadaş tanıdık vs bu durumu yaşamış
Emelgulerg Benimde aynı külot hizamda ve dizlerimin arkasında kasintidan yara oldu kullandığım bulantı ilacindan mi diye sordum ama doktor doğal ocerikli o dedi. Yani kasintidan duramıyorum gerçekten yara oldu heryerim