Ege12 SaHil_Hayat benım oğluşum oluyor, bana da öyle söylendi ama çok sancım yok benim bende beklıyorum ☺️
SaHil_Hayat Ege12 hayırlısı olsun inşallah artık her hafta nst ye girmeye başladık bakalım ilk mi senin de
Ege12 SaHil_Hayat evet ilk her hafta gitmıyorum ben 😅 suana kadar 3 defa gittim deprem den dolayı doktorum gitti ortada kaldık devlette gıdıyorum orda da hep farklı doktor, yarın gidelim ne diyecek bakalım
Pinar0808 Aylanursu maşallah subhanallah bende bugün kontrolüm vardı erkek dedi doktor.mide bulantın var mı geçti mi
Aylanursu Pinar0808 başından beri cok bı mide bulantısı yaşamadım ama devam ediyor durduk yere gelen mide bulantıları kusmalarim var ama diğer hamilelere göre yine şükür iyiyim tavuk ve etten tiksiniyorum sadece
__tugbaa__ Amanyaa canım son adet tarihine göre hesaplandığı için gebelik 2 hafta fazladan var aslında. Mesela biz 4 haftalık diyoruz ama aslında 2 haftalık oluyor bebiş. Herkes tarihi tam bilemeceği için baz alınan bir hesaplama sistemi
Pinar0808 Aylanursu bende öyle ya hala geçmedi.et balık tavuk vs yiyemiyorum saoğan sarımsaktan tiksindim hep.çabucak geçer inşallah