babymomy_ Merhaba sevgili anneler .. Park beşik konusunda çok kararsız kaldık. Elele madre anne yanı, Prego Miami anne yanı, kaft, kanz hangisi daha iyidir memnun olduğunuz anne yanı park beşik nedir yazabilir misiniz rica etsem 🥰
dilinkopsunemi-bisus babymomy_ canım neredeyse hepsiyle aynı işleve sahip muadil bişey aldım ben baby hope markası üreticisi ümit bebe olması lazım bebek doğmadan aldım hemen hemen bi 6 ay önce 1500e aldım 4 Aydır kullanıyorum çok da memnunum aldığım bunun farklı rengiydi yaşadığım yerdeki yerel bir mağazadan almıştım https://ty.gl/svi1lvx8cf
beyzacmvrc babymomy_ madre aldık bugün geldi çok güzel 😊 kendi sitesinden sipariş verin yatağı da geliyor beğenmezseniz yeni yatak alirsnz
Ndkr Prego aldım ama daha 33 haftalığım kullanmadığımız için bir şey diyemem yorumlardan dolayı almıştım
babymomy_ Ndkr peki kurdunuz mu acaba? Sallanma aparatıyla ilgili bir kaç şikayet okudum bir sıkıntı yaşadınız mı
Ndkr babymomy_ ilk aldığımızda kurduk çok kolay kurulumu arkadaşım kullanıyor 11 aylık oğlu bir sıkıntı yaşamamış zaten onda görmüştüm ilk yine de nette baktım yorumlar fiyatlar onu tercih ettim ailemiz başka ilde uzakta giderken götürürüz dedik
beyzacmvrc babymomy_ yani boşken salladık baya öyle bişey duymadık hiç biz. Eşim baya bı begendi gelip gidip bakiyo ben bunu çok begendim ya iyiki aldık çok güzelmiş çok hoşuma gitti diyo 😂
sekiz babymomy_ Merhaba hayırlı olsun :) bu kararda sizi ne etkiledi biraz özetle anlatabilir misiniz, ben de kararsızım ne alsam bilmiyorum :)
babymomy_ sekiz yorumlara baktık ben bir kaç video izledim alanlarla konuştum herkes çok memnun o yüzden bunda karar kıldık beşik çok guzel ve büyük iyi ki almışım 🥰