Zehra_25x Hep merak ettim bu dogumu cok soylenti var acaba normal dogum gbi hemen sut gelirmi yada nekdr sanci hissediliyor.
Sevdemmm41 Zehra_25x 20 gün önce prenses ve suni sancıyla doğum yaptım cok güzel geçti iyi ki de epidurel olmuşum sancı hissetmiyorsun rahatlık benim acılmam da kolay oldu 3 cm açıklıkla suni verdiler 1 saate doğurdum tavsiye ederim gerçekten prenses doğum acı yok
Sevvooo Ben 4 sene önce epidural oldum çok güzel geçti hemen geliyor sütün. normal doğum yapıyorsun ama hiç sancin yok. şuan ikinciye hamileym 38 haftalık nasip olursa yine epidural istiyorm.
SaHil_Hayat Sevvooo ıkınma işi nasıl oluyor 😅 çok dikiş atılıyor mu birde ağrısını sonradan çektin mi sen
Zehra_25x Nazyapiyo_ya bende cok merak ediyorm normal istiyorm korkuda var rabbim saglikla bebegimizi kucagimiza almayi masip etsin🤲
Zehra_25x Sevdemmm41 epidural icin ayri ucret talep ediyorlarmi yani ozelde dogm yapicam bende hic bilmiyorm nasl oluyor
Masell Sevdemmm41 bende kuyruk sokumu ağrısı oluyor.Hamilelikten önce de oluyordu.O yüzden belime iğne yiycem ve uzun süre ağrıyacak diye çok korkuyorum
Sevdemmm41 Zehra_25x bende özelde yaptım biz ister diye düşündük ama istemedi fiyatı önceden anlaşmıştık bi daha bişey demedi 6 aylıkken 8 bine anlaşmıştık 8 bin aldı içinde midir bi bilgim yok