Almeda 20.haftam da ilk dokunuşlarını hissettim gayet sağlıklıyız bu arada 24.haftaya girdim ama ilk zamanlarda ki gibi karnıma vurmuyor canı isterse vuruyor normal mi?
Damla Almeda çok normal 27 haftaya kadar hareketleri düzenli olmaz bebişlerin. Hiç hareket etmediği günler bile olur
Gamzenur58 Almeda benimde öyle canımı sıkıyor bu durum 1 hafta öncesine kadar hiö rahat durmuyordu bu günlerde hissetmiyorım sayılır arada geceleri hafif hissediyorum 😐
Cgdm07 Almeda düzene girmesi için henüz çok erken 1 gün hareket eder deli gibi 2 gün etmez 27 den sonra bebeğin sağlığını hareketlerinden takip ederek anlıyoruz cunki o zamandan sonra düzene giriyor
defneveannesii_ 22+0 oldum ben de neredeyse hiç hissetmiyorum desem yeridir hatta bazen bu yüzden iyi mi acaba diye korkuyorum, oturup ağlıyorum. Umarım normaldir🙏🏻🥺
Cgdm07 defneveannesii_ çok ama çok normal kendinizi hiç üzmeyin ben 23 te hissettim 27-28 den sonra düzene girdi hareketleri henüz çok küçük bebek içerde büyüdükçe hareket alanı kısıtlanacak derinize yaklaşacak ve böylelikle hareketleri hissediceksiniz
Mavinin_kadini defneveannesii_ sizinle aynıyız. Benim kız canı istediğinde çok güzel vuruyor özellikle şarkı dinlettiğimde ve onunla konuştuğumda. Şuan onun hareketlerinden uyuyamıyorum 😅 gündüzleri genelde sakin geçiriyor. Normal her bebek hamilelik farklı belki ilerleyen haftalarda benimde böyle olur dert etmeyin.
defneveannesii_ Cgdm07 Ay teşekkür ederim🥹🥹🥰🥰 doktorum rahim duvarına yakın dedi bebek için o da etkilermiş hareketleri net olarak bu haftalarda hissedemeyebilirsin demişti ama neredeyse hiç hissetmeyince korkuyor insan🥺
Cgdm07 defneveannesii_ bende yaşadım aynı süreci ilk hamilelik benimki insan ister istemez endiseleniyo ama için rahat olsun düzenli olmaması çok normal ❤️
defneveannesii_ Mavinin_kadini Ya minnoşa bak seen🐣 Ben pek hissedemiyorum yani nadiren o da kasık bölgemde hissediyorum. Umarım ilerleyen günlerde ben buradayım anne dercesine tepki verir💕🙈
Mavinin_kadini defneveannesii_ için rahat olsun. Çok normal bak tecrübeli annelerde demiş 27. Haftadan sonra çok normal. Ayrıca ilk gebelikte 24. Haftaya kadar hissedememekte normal
cokkasmabeabi Almeda belki sakın uslu bir bebek olacaktir annesi 🙃 biraz daha ilerlesin zaten artık uyandıracak uykularından tekmeleriyle ilk gebeliklerde net net hissedilmiyor. 3.gebeligim 16 sonundan beri pıt pıt hissediyorum ben