Kubrakarahan Kızlar 21 de yaptırınca suratı siması falan bellimi ben 22-23 falan diyordum doktor 3 hafta sonrasını uygun gördü 21 hafta yeterlimi sizce
hunilimom Kubrakarahan bende o haftalarda yaptırdım yüzünü goremedim net yan gördük 😂 kızım göstermedi bı turlu ama herşeyi belli oluyor burnu ağzı parmakları felan
1mucize Kubrakarahan bende tam 21 haftalıkken yaptırmıştım 😇 tam göremesekte bu resim için çok uğraştık 🫠 https://mutluresim.com/image/tWKQu
saitkereminannesi02 Kubrakarahan Geç kalmıştım 26. Haftada yaptırdık ama 25 filan iyiymiş yüzü tam belliydi poz verdi
cicek52 Kubrakarahan 22+1 de yaptırdık. Çok net normal fotoğraf gibi yüzü gözüküyordu. Bebeğinizin pozisyonuyla da alakalı. Kimi bebiş göstermiyor. Yan dönüyor yada plasenta nin arkasına saklanıyor
Fitifitifiti Kubrakarahan yeter yeter ben de 21de gitmistim. Bebis pozunu verirse cok guzel bi fotiniz olur 😍
Demetmom Kubrakarahan merhaba bende yaptıracağım siz özelde mi devlette mi yaptırıyorsunuz acaba fiyatlar ne durumda
saitkereminannesi02 Kubrakarahan Öyle valla ama hem devletten randevu alamadık hem iyi doktor olsun dedim eşimin işi filan o aralar biraz strestli zamanlardı
babyandmomyy Kubrakarahan 23 den sonrasinda kemik gelişimi baya tamamlandığından vs pek belli olmuyormuş bende 19unda yaptıracağım 22 haftalıkken bende merak ediyorum suratı falan görünüyor mu 🫣🥹🥹
elifserra00 babyandmomyy 18 de bile görünüyor ben 17+5 de gittim dr foto da verdi her şeyi her yeri belli 🥹 tabi 20 li haftalar kadar tombiş olmuyor ama yüzü gözü çok belli oluyor 🥹🥹
umudum23 Kubrakarahan Bende 21+2 de yaptırdım bebek cok hareketliydi simasi falan belliydi ama doktor yakalayamadi bebegim durmadigi için 🤣 hatta zorla yakaladı baktık sonrasinda babasina benzettik ☺️