butterfly4 @Kbrakblut yaş çok önemli gerçekten biz fark etmesek de vücudumuz doğumlardan vs sonra yıpranıyor
butterfly4 @tubimom aynı durumdayım, yemek yedikten sonra ne nefes alabiliyorum ne hareket edebiliyorum çok zorlanıyorum
tubimom butterfly4 ya acaba diyorum progestan ve magnezyum kullanıyorum alakası olur mu yoksa cinsiyeti erkek olduğu için mi
Beriiil butterfly4 vücudunuz muhtemelen ödem tutmus bol bol su için kemik ağrılarınızda magnezyum eksikliğindendir bebek büyüdükçe rahime baskı yapıyor oda kemiklerinizin daha yogun ağrımasına sebebiyet verir
Sblbngl butterfly4 belkide gün içerisinde fazla yoruluyorsundur farkında olmayabilirsin hep bir koşturmalı bir hayatın içindeyiz.
Pekdemir Yaa böyle soruyu ve cevapları okuyunca bir nebze rahatladım benim de 3.gebeligim yas 35 oldu 27+3 haftalıgiz ama sanki son ayimda gibiyim oturup kalkarken feci zorlanıyorum egilemiyorum ağrılarım çok, reflu başladı son ayda olabilecek tüm sıkıntıları şimdiden yaşıyorum ve bir kaç haftadır ben simdiden böyleyim 9 aylıkken kendimi düşünemiyorum diye söyleniyordum tek olmadığımı okumak iyi geldi Hepimize kolay hamilelik ve doğum diliyorum
Naz1616 butterfly4 3. Gebeliğim benimde bu çok çok zor geçiyor her gebelik bir olmuyormuş bunu anladım sürekli ağırlık baskı var vücudumda 25+2 olduk günler geçmiyor sanki
Annemisss26 butterfly4 benimde aynı haftalarda öyle ağrılarım vardı. Bebeğim kilolu ve başı büyükmüş onhn baskısı dedi doktorum
_nigarr24_ butterfly4 2ci hamileliğim ama bende öyle birşey yok,o yüzden kesin birşey diyemem. Ama bence normal bu haftalarda.
esra1791 butterfly4 aynı durumlRı doğuma kadar yaşadım cnm sanki çatıma baskı uyguluyorlar çok ağrıyordu zayıf bir bebek doğdu bende çpk kilolu değildim 16 kilo aldım hamileliğimde 56 ile hamile kalmıştım . 16 aylık oğlum şuan 2. ye hamileyim 17 haftalık kızımız ❣️
20Nisa20 butterfly4 bende aynıyım eşim ben koltuklara otururken korkuyor. Kalkarken nefes nefes otururken nefes nefese 2 adım yüriyim evd eiş yapıyım pertim çıkıyor. Kemiklerim ağrıyor. Yatarken sağdan sola dönemiyorum.
Turna44 butterfly4 benimde 3. Gebelik 24. Haftamdayım ilk bebeklerim 20 li yaşlarda hiç bilmedim çok rahattım. Şimdi 31 yaşındayım ve çok rahatsız ediyor beni ben yaşa verdim yaş gittikçe zor oluyor.
paradise1509 Benim 4.doğum olacak aynı sizin durumdayım, ağrılar vs doktor gebelik arası az olduğu için vucut kendini toparlıyamamiş o yuzden dedi, arada 2 yaş olacak çocukların, herkesin vucudu farklı bazıları dayanabiliyor bazıları bizim gibi pertt))
Bereket_41 butterfly4 kaç haftaliksin Canm benim 5. Olcak Allah nasip ederse anlattıkların bendede var sanki çıkacak bı anda gibi baskı yapıyor öteklilerde böyle olmamıştım ama normalmiş böyle olmasi benimki baş aşağı pozisyon da
Mavigozunannesi butterfly4 benim de 3. Gebelik daha 12.haftadayim dokuluyorum tansiyon düşük belim ağrıyor hergun Dr a dedim oda dogum sayısı arttıkça ve özellikle sezeryan sayısı arttıkça zor olur dedi hamilelik bide yas ilerliyor tabi 30 yaşındayım hani yaşım da geç değil ama vucut yoruluyor evdeki 2 cocuk bakımı vs bide 48 kilo ile hamile kaldım zaten dokunsalar ucuyordum kilo almaya başladım henüz karnım yok qksam cikiyor ama ben 100 kilo olmuşum da ayağa kalkamıyor gibiyim görenler neren 12 hafta diyor bide içime baksalar takatim yok valla