Byzyldrm 11 aylık bebeğim var nasıl sütten kescem bilmiyorum bı anda mı kesmem lazım dünden beri emzirmiyorum göğsüm taş gibi olmuş ne yapmalıyım öneriniz var mı
PrensesAnnesi- Byzyldrm ne güzel emiyormuş bende bir buçuk aylık hamileyim kızım tam bir yaşında 11. Ayında tamamen bıraktı emmeyi bırakmasaydı emzirirdim hasta olmuyorlar kolay kolay emince çok düşkünse memeye kesmeyin derim
Dark Byzyldrm eğer kesme konusunda net iseniz yavaş yavaş kesin. Aralıkları arttırın, isteyince başka şeyler ile oyalayin Ama öyle tiksindirici şeyler yapmayın, emzirmeden kesmek ciddi bir süreç etkilenir Biraz zamana yayın sutunuzde azalir
Cgdm07 Byzyldrm hamileyken emzirebilirsiniz kesmeniz gerektiğini kim söyledi? Hatta doğurduktan sonra da eğer diğer bebeğinizin kesme zamanı gelmediyse emzirebilirsiniz
esra1791 Esraliiii 😂 benim oğlumun daha çok hoşuna giderdi sirke 🙈 sirkeli salatayı çok seviyor mesela 😍
Dilara_1 Niye kesiyorsun ki kesme iki çocuğunu emziren çok anne var yeni doğan ve senin gibi 11 15 aylık olan çocuğunu emziren anneler var
Aysenurrr02 Hamileyken emzirebilirsiniz.benim arkadaşım baya karnı büyüyünceye kadar emzirdi bi sıkıntı olmadı.ama kesmeye kararlıyım diyorsanız ilk önce gunduz memeden kesin en son gece bırakın. Bisey sürmeyin istediginde memede süt bitmiş diyip oynayabilirsiniz yada süt verebilirsiniz
esra1791 Byzyldrm cnm 15 aylıktı oğlum sütten kestim aslında sütümün tadı değişti sütün tadı değişene kadar emzirebilirsim dedi doktorum max 6. aya kadar dedi . 3 aylık hamileyken 15 aylıkta tuzlandı süt kendiliğinden bıraktı o yüzden 1 bucuk ay oldu bırakalı
AhmetBetulKubra Emzirmeyi kesmeniz gerektiğini doktorunuz söylemediği sürece etraftan duyduğunuz yada size dayatılan bişey olduğu için yapmamalısınız. Bebeğiniz küçükmüş daha. Kendisi bırakmadığı sürece doğuma kadar hatta doğumdan sonrada dahil uzun süre devam edebilirsiniz. İki farklı yaştaki bebeğini aynı anda emziren anneler var. Tandem emzirme diye geçiyor. Bi araştırın isterseniz. Sonra karar verin. Yenisi Geliyo diye eskisini anne sütünden mahrum bırakmayın. Güvenli bağlanmasınıda zedelemeyin.
Senaykork Byzyldrm tandem emzirmeyi araştırın bnce , çocuğunuz tadını beğenip içiyorsa çok iyi bnce hakkkina girip kesmeyin