Ayazmom_ Kizlar Merhaba, instagramda para karsiliginda cinsiyet tahmini yapan biraz buyuk sayfalar var bunlardan yaptiran ve dogru cikan oldu mu? Sadece merakk 🙈 Saglikla gelsin bebislerimizz 🫶🏻
Comeasli Ayazmom_ malesef bende yaptırdım %80 erkek dedi doktor a gittim oda %99 net erkek dedi tuttu yani ben cinsiyet tahmini diye bi sayfaya yaptırdım 60 tl odedim
Dudu1988 Ayazmom_ melek var ona eltim yaptirdi eltimin arkadasi ve benm arkdsim çok ilgincitrki bildi şimdi bizim bir arkds daha yaptırdı önümüzdeki ay öğrenecek melek hanimmdoktorla calsyrmus sanirim onu iveni çok duydum burdada dahil
Ayazmom_ bende bebegimin cinsiyet tahmini diye bir sayfa var ona yaptirdim 50 tl karsiliginda. bekliyorum bakalim suan daha 8 haftalik cok erken %80 erkek dedi:)
-rojer- Onlar boyama tekniğiyle bakıyorlarmış o boyama tekniğinin ne olduğunu bir türlü anlamadım boyama tekniği ne demek🤭🫣
Kelle0129oekd Ayazmom_ yani bilmiyorum ama hiç denemek istemedim ha erkek ha kız olmuş ikisinden farklı cinsiyet yok zaten ya kız ya erkek dir 😁sağlıkla alın kucağınıza hiç boşuna para vermeyin sabredin biraz bence