34Meltem12 Arkadaşlar merhaba, 20.hafta gebeliğimin içindeyim ve bebeğim tekme atmıyor bu normal mi veya hissedemiyorum siz kaçıncı haftada hissettiniz ?
Zynp-1 34Meltem12 canım doktorlar bu konuda çok güzel bilgi veren paylaşımları var YouTube’da bence onları izlesen daha sağlıklı bilgi alırsın
Pmk3 34Meltem12 haftamız aynı bn hissediyorum cinsiyet ne senin belki farkı vardır 🥰 ama meraklanma illa ki hissedeceksin
Ecemylmzz Pmk3 bende hissediyorum 19+6 yım 2 haftadır aralıksız hissediyorum kız bebeğim belkide 2. Gebeliğim olduğu içim erken hissetmiş olabilirim
34Meltem12 Ecemylmzz ben neden hissedemiyorum yaa geçen gün kontrole gittim doktor aşırı hareketli bi bebek dedi ama ben hissedemiyorum üzülüyorum yani 😔
Pmk3 34Meltem12 kız %80 3 çizgi gördüm dedi ama bn detaylıyı bekliyorum değişiyormuş ya bazen net olsun istiyorum 🥰
Ecemylmzz 34Meltem12 kişiden kişiye değişebilir bence bunaltma kendini şöyle bi çikolata ye ve soluna yat bakalım sessiz bi ortamda ona odaklan varmı bi haraket
Sltn77 34Meltem12 kendinizi şartlandırmayin. Kötüyü çekmeyin güzel düşünmeye çalışın lütfen 🤲 Bir arkadasim onunla da aynı haftadayız gebelikte o daha hiç hissetmedi.
Sltn77 Sibel_72 doktorlar belirliyor benimkine 20hafta 3 günlükte verdiler randevuyu 20.yi geçmeyi bekliyorlarmis öyle söyledi randevuyu veren hanımefendi. Yani 21. Haftam olacak inşallah 9 gün sonra gitcem
Pmk3 Sibel_72 20 haftadan sonra oluyormuş 19+2 oldum bu haftamı gitsem 20 hafta mı gitsem bilemiyorum .. detaylıya başka doktor bakıyormuş ama kendi doktorumuz değil
Sltn77 34Meltem12 merhabalar aynı gündeyiz 🥰 ben daha 3 gün önce hissettim harbi tekmeydi yani 😅 sonra ertesi sabah güzel tekmeledi ama sonra olmadı bugün de yok dahasi 23-24 e kadar sanırım düzenli olmaya başlıyormuş endişe etmeyin Allah’ın izniyle her bebeğin farklı oluyor zamanları. Ama çok evham yaparsanız da bir doktorunuzla görüşün tabi ki 🙏 psikolojik olarak kendimizi rahat hissetmek herşeyden önemli bence.