Kızlar doğurdum madddi sıkıntıdan dolayı şehir hastanesine gittim suyum evdeyken geliyordu hastaneye gittiğimde de gelmeye devam ediyordu o ara pek ağrı hissettmedim ama sonradan nstye falan bağladılar alttan kontrol ettiler o zaman agrı hissettim biraz sancı çok hafif hissediyordum sonra yatısım falan yapıldı damar yolu acıldı işlrmleri yaparkrn alttan muayene oldum tekrar ve uyarı yapalım çocuk doğucak dedı bıraz orada zorlandım biraz fazla hissettim ağrıyı neyse odada tekrar nstye bağladılar baktım 5 dkka da bir sancım oluyor baya bi sure nstde kaldım neredeyse 40 dk kaldım o ara kanlı gelmeye başladı suyum ve agrı gittikce arttı nstyi çıkardılar dedı oda da yürü ve benım hiç açılmam yoktu açılmam olsun diye biraz spor yaptım yıne olmadı tabi yine alttan bakıyolar aynı acılmam yoktu ve saat 2 de gittim 6 ydı artık dayanılmaz ağrım vardı 2 dakka da bir agrı oluyodu artık dayanamadım benı sezeryana alın dedim almadılar ama cok şiddetlenmişti bende doruk hastanesıne gittim doktorumu aradım geldi sağolsun o ara tabi inanılmaz agrı vardı dayanamıyordum aglıyordum ve sonunda geldi doktorum ameliyathaneye giderken dedım benı tamamen bayıltın o da sakın ol omurilignden iğne yapıcaz hiç hissetmiceksin dedıler o da bende fazla etkı etmedi karnımı kestiklerini hissettim ve cıglık attım o ara hava verdıler ve tamamen bayılttılar zor bi surectı benım için ve uyandıgımda agrım vardı ama sanki dunyalar benım olmuştu kucagıma miniğimi aldım çok guzel bı duyguydu Allahım darda olanlara yardım etsin benım surecim zor gectı herkesin bu kadar zor olmayabiliyor brlki korkabilirsin ama brnım sıkıntım açılmam yoktu belkide acılmam olsaydı doğum olurdu kızlar fazla yordum uzun oldu hikayem hakkınızı hrlal edin 💖🤲🏻😇