_Damlamumci_16 Kızlar affedersiniz ama bugün tuvalete gittim beyaz sümüksü bişey geldi bu nişan olabilir mi ? Bugün belim dede ayrı bi ağrı vardı bacagıma vuruyordu ağrısı vajinamda da yanma var internetten baktım nişan diyen de var demeyen de var 🤦🏼♀️
reisMom _Damlamumci_16 Nisan benim bildiğim kanlı oluyor siz sadece beyaz akıntı demişsiniz enfeksiyon akıntısı olabilir mi
EmineTarik _Damlamumci_16 kaç haftalıksın şuan nişan illa doğum başlangıcı demek değil sitres olma sakın benim nişandan 3 hafta sonra suni sanciyla doğum oldu
yenianneguney _Damlamumci_16 bugün benimde öyle bişey geldi sarı ve afedersiniz balgam gibi bişey di nişanmı oluyor acaba daha 30 haftalığım 🥺 erken doğum riskim zaten var
_Damlamumci_16 kahvesever__ ayy tedirgin oldum bi yandan da sevindim zaten günümde gelmişti doğuramayacağım zannediyordum inşallah doğumuöda kolay olur 😇
Kubra0426 TubaEraslan canım bende 40. Haftama girdim bugün sarı akıntı şeklinde geldi ama 2 gündür geliyor buda nişanmı
EmineTarik _Damlamumci_16 senin zamanın gelmiş rabbim bir avazda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Mervebyr20 _Damlamumci_16 benimde nişanım gelip duruyor kanlı sümüksü pembe 39+6 haftalığım sancılarımda 5 dk ya bir geliyor ama açılma az olduğu için almadılar doğuma🙄🙄
TubaEraslan _Damlamumci_16 canım sancı durumun nedir? Ve tuvaletğji takip et. Suyun gelirse kanaman olursa ? Sancın da çok önemli
Yldzzz16 Mervebyr20 bu nişanı nasıl ayırt ediyosunuz ya en çok bunlardan korkuyorum ya nişanım gelir de ben anlamazsam veya akıntı zannedersem veya suyum gelir anlamazsam diye