Tahsey bir doktor öldürülmüş diyorum Her meslek grubunda var diyorsun,
Bir can Gitti diyorum hamile halimle yol yürüdüm diyorsun yürü hiç mi yürüyüş yapmadın hayatında yürümek bu kadar çin işkencesi mi ben hamile halimle askerim çalışıyorum. Sen yürüdüm diye yakiniyosun adamlar katlediliyor diyorum Bir doktor sekreteriyle beraber katledildi diyorum insanları mağdur etmeye hakkı yok diyorsun.
Doktor öldü diyorum öldü,,, Canı veren de Alan da Allah diyorsun Adamlar haklarını alamıyor söz verilen şeyler tutulmuyor diyorum kendinizi kutsallastirmayin diyorsun. Korona zamanında Adamlar ne hale geldiler görmedin mi hiç ? Bu onların işleri diye bunlar robot mu insan değil mi ? Bende askerim çocuğumdan ayrı kaldığım oluyordu aylarca benim işim bu ama insan değil miyim gözümden damla damla yaş akıyordu ozleyince bu adamlar robot mu Süpermen mi insan üstü varlık mi
Mesleğe ihanet diyorsun utan yerin dibine gir.
Haklarini isteyince adamlar ihanet mi etmiş oluyor?
Eşin yada baban ne iş yapıyor Örneğin Öğretmen ya da Çiftçi yada fabrika işçisi diyelim sebepsiz yere VURDULAR diyelim o zaman da Diyecek mısın her meslek grubunda oluyor diye yoksa bas bas bağırıp mahkeme mahkeme gezip hakkını mi arayacaksin YOKSA O BEGENMEDİGİN DOKTORLARA KOSUP ESİMİ KURTARİN Mİ DİCEKSİN. ???