anneoluyoruuumm16 Günde kaç defa kullanıyorsunuz bana bir tane yazmış doktor ama çok midem bulanıyor etkisi geçince. Daha fazla kullanan var mı
Bellabells anneoluyoruuumm16 ilk gebeliğimde dramamine iki defa içtim. Baygınlık geçirdim resmen okulda kafamı tutamadım.ağır geldi bana
Hatcikk35 anneoluyoruuumm16 kızıma hamileyken 9 ay boyunca kullandım onsuz nefes alamıyodum resmen sabah 1 akşam 1 içebilirsin
aysglemrkn anneoluyoruuumm16 bana sabah öğle akşam yani 3 tane içebilirsin demişti sadece bana hiç etki etmedi onla da kustuğum için prilama döndüm
anneoluyoruuumm16 Herseyguzelolsun7 prilam Dr günde üç defa olmak üzere bir kutu bitirdim uyku yapıyordu sadece uyanınca aynı bulantı devam ediyordu. Doktorum da dramamine günde bir adet yazmış ama etkisi geçince aşırı midem bulanıyor
Nursedamutlu anneoluyoruuumm16 dramamine daha fazla uyku yapar aslında prilami gece yatmadan 2 tane birden yutmayı deneyin bakalım bide
anneoluyoruuumm16 Bellabells evet buda uyutuyor malesef. Sabah kalkiyorum mesela içiyorum dramamine kahvaltı yapıyorum sonra geri yatıyorum 😂 ama günde bir tane olduğu için etkisi geçince uyanıyorum geri prilam üç taneydi arka arkaya da içince hiç ayıktırmadi beni
anneoluyoruuumm16 Hatcikk35 aradığım cevap buydu teşekkür ederim. Sorumun asil cevabını verdiğiniz için. Aslında iki gündür sabah akşam içtim doktora sormadan ama içimde rahat etmedi sonradan burada yaşayan vardır sorayım dedim. Teşekkür ederim
Hatcikk35 anneoluyoruuumm16 sabah akşam içebilirsiniz hiç bir sorun sıkıntı yaratmaz ben 9 ay kullandım harika bir ilaç prilam asla bir işe yaramıyo
aysglemrkn anneoluyoruuumm16 6 haftada başladı Şuan 13. Haftadayım ilk trimester bitince geçer diolar bekliyromm çok zor hamile değil de hasta gibiyim sanki
anneoluyoruuumm16 aysglemrkn ay evet ya. Bulantı ilaçları sürekli uyutuyor. Gece gündüz uyuyorum. Kafam manyak gibi